Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
mohu se zeptat nejakeho vlastnika FB uctu, zda se na FB od Vodafonu objevilo neco o navigaci nebo o nejakem mega prekvapeni na 24.12? Sam FB nemam, tak vyuzivam aspon tuto cestu. Timto bych mozna i tak neprimo rad rozjel maly flame o tom, co si myslite, ze VF vykuti za darek na 24teho, ja tipuju, ze nam predstavi nativni aplikaci Telefon, jakozto uzasny prostredek ke komunikaci mezi telefony!
na fb nic neni zatim... ja tuhle ostaku uz neresim dostavat tipy na aplikace ktery uz davno mam/znam je k nicemu a kdyz mi daj zadarmo hru prsi tak to me fakt nevytrhne.. to si radsi pockam co mi da apple za tech 12 dni:) uz ted mam full od soundhound coz mi prijde 1000x lepsi jak vsechno co bylo doposud v ty osatce
diky za info. Ono krome tech 12 dni jsou i jine akce ( EA deals a Appvent), ktere narozdil od osatky splnuji svuj smysl a do kterych se uz divam radsi jak na tu ostaku
Mame tu dalsi Velikonocni darek, teda vlastne Vanocni - aplikaci serveru apetitonline.cz. Aplikace je samozrejme zdarma, ale pokud chcete mit pocit, ze ji mate jako darek od VF, musite si ji stahnout do konce vikendu. Pak to sice porad pujde normalne stahnout zdarma, ale uz to nebude darek od VF, takze by jste se pripravili o ten skvely pocit.
Několik iPhonů, iPadů, MacBooků, Time Capsule, Apple TV, iPod Nano, AR.Drone...
Mně to spíš přijde, že v takových případech si ti výrobci snad u Vodafonu zaplatili reklamu. Protože pokud tam hodí aplikaci, která je zadarmo, tak jediný efekt je její zviditelnění a alespoň na krátkou dobu umístění v TOP na předních pozicích.
pita "chleba": jasne, ze je to jenom reklama aplikacim, ale kdyby to rovnou VF priznal a nedelal peknou medialni masaz, jak nam stary hodny strejda VF dava neco zadara, kdyz tomu tak neni (viz. predchozi prispevky v topicu).
SteveJSF: k tomu neni co dodat
Edit: tak sem nasel dalsi povedenejsi osatku ( http://mobigame.net/ ), dneska diky nim edge zdarma..
OT: Cekat neco od Vodafonu? To je nejaka recese. I kdyz vlastne ja od nich dostavam pul roku od prechodu k jinemu operatorovi kazdy mesic sms s nulovym vyuctovanim. Take darek
Tak tohle se od Vf dost ubohe, nejen ze po sigicu ani vidu ani slechu ale na vanoce (velikonoce ) toto a jejich slavna technicka podpora mi odepsala na otazku na sigic po 3 tydnech jsem rozhorcen a zvazuji odchod se vsemi 5 pausalnimi cisly.
Jako Vodafone to pojal velmi originálně, dal si za cíl nas*at co nejvíce svých zákazníků. Některé aplikace stály za to, ale ten zbytek? No hrůza. Kdyby raději místo celé této akce udělal ještě o něco lepší ceny tarifů, tak by udělal lépe. Na druhou stranu to Vodafonu nemůžeme vyčítat, můžeme být rádi, že vůbec něco udělal.
iPhone 5S 32 GB, iOS 8.2 MacBook Pro Retina 13" Late 2013, 8GB RAM, Yosemite 10.10 GM
matouch350: ja jsem jim psal a bylo mi odpovezeno, ze vodafone je v primem kontaktu se spolecnosti apple a ze urcite o navigaci neprijdeme. ze ostatni platformy ji budou mit do konce prosince zdarma a my ji budeme mit zdarma cely mesic od doby, kdy aplikaci staheneme. ale nic konkretniho by receno nebylo. ja si myslim, ze se ani s applem nedomluvi. je to proto jejich ideologii (abys za aplikaci platil po mesicni "zkusebni dobe")
iPhone 5S 32gb Silver, iOS 8.1, Vodafone, Case cover - kůže - červená iPad Air 2 64gb Silver, iOS 8.1, Smart Cover červený polyuretan MacBook Pro 13" 2011, OS X Yosemite 10.10, Magic Mouse iPod Nano 6G 16gb, sluchátka Apple inear iPod Shuffle 4G 2gb
14 dni neni mesic. navic vodafone nam chce dat tu aplikaci na mesic zdarma a pak budeme platit nejakych 35 korun mesicne. ale komu? applu ne. vodafonu budeme platit. jedine, ze by za nas tu appku vodafone koupil a doufal, ze se mu to vrati v tech mesicnich "splatkach", a i to by s nami museli mit smluvne podlozene. proste je to blbost
iPhone 5S 32gb Silver, iOS 8.1, Vodafone, Case cover - kůže - červená iPad Air 2 64gb Silver, iOS 8.1, Smart Cover červený polyuretan MacBook Pro 13" 2011, OS X Yosemite 10.10, Magic Mouse iPod Nano 6G 16gb, sluchátka Apple inear iPod Shuffle 4G 2gb
Díky Vodafone, že nám představuješ Appstore, ale my už ho známe. Tak odteď nám koukej už konečně dávat nějaké dárky. Nebo považuješ své zákazníky za šašky?
V podstatě to, že aplikačka je určena hlavně pro ty, co mají nově smartphony a tak jim představují veledůležité a veleužitečné aplikace, na které by lidi fakt nepřišli sami. Ale to tam odepisovali jako univerzální odpověď všem.