Navigace pro iPhone 3G - quo vadis Apple ?
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Starý pes fóra :)
Re: Navigace pro iPhone 3G - quo vadis Apple ?
aplikace je, proste jen cekame na evropske mapove podklady 

MacBook Pro Retina 15 10.10
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2
-
- Senior uživatel
Ešte keby my išlo GPS vpohode.Mne nejde s mojou SIM kartou,niem ako je to možné,ale je to tak.Zmenil osm SIM kartu a GPS išlo,dalsom naspäť moju nejde.Na mojej SIM karte mám zakázaný internet.
Pokud máš zakázaný internet tak se nemůžou stahovat podklady map z google maps.
-
- Senior uživatel
Ale ja vravím o hociakej aplikácií čo používa GPS a nepotrebuje internet.Ani offline maps mi nejdú s mojou SIM kartou bez internetu.
-
- Host
Neda mi nezareagovat na tuto temu. Vidim tu vela rozdielnych nazorov na to ci je potrebna navigaciu alebo nie. Navyse ak je to len otazkou softu.
Pouzival som dlhy cas PDA s WM mal som tam asi vsetky dostupne navigacne softy ktore som si osobne testoval a hodnotil. A preto mozem jednoznacne vyhlasit ze navigaciu v telefone nemas na machrovanie pred kamosmi alebo ani ta to donieslo z krcmy domov. Ale prave na to ze ked sa vyskytne situacia v ktorej nevies kam odbocit ides za obchodnym partnerom na svojom aute a nevies kde presne sa nachadza dana ulica alebo proste nevies ako vyjst z cudzieho mesta tak si ju zapnes a pomozes si !!!!
Pre tych pouzivatel ktorym nechyba nechapem preco vlasne nieco pisu v takomto vlakne. V normalnej spolocnosti ak mi nieco nechyba tak sa o to nestaram!
PS. tuto sa objavil celkom pekny prispevok potesilo by ma keby sa to podarilo
http://gps.favoriteam.sk/archiv/iphone- ... sygic.html
Pouzival som dlhy cas PDA s WM mal som tam asi vsetky dostupne navigacne softy ktore som si osobne testoval a hodnotil. A preto mozem jednoznacne vyhlasit ze navigaciu v telefone nemas na machrovanie pred kamosmi alebo ani ta to donieslo z krcmy domov. Ale prave na to ze ked sa vyskytne situacia v ktorej nevies kam odbocit ides za obchodnym partnerom na svojom aute a nevies kde presne sa nachadza dana ulica alebo proste nevies ako vyjst z cudzieho mesta tak si ju zapnes a pomozes si !!!!
Pre tych pouzivatel ktorym nechyba nechapem preco vlasne nieco pisu v takomto vlakne. V normalnej spolocnosti ak mi nieco nechyba tak sa o to nestaram!
PS. tuto sa objavil celkom pekny prispevok potesilo by ma keby sa to podarilo

-
- Starý pes fóra :)
K tomu Tvojmu clanku, na nasom fore sa o tom uz dost dlho diskutuje: viewtopic.php?f=1&t=14363
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
Tady mozna LOCK, ne? Posledni prispevek pred mesicem..
Navic se tady mohutne rozjizdi diskuse kolem navigace od Sygicu, viz Paly nade mnou
A taky o versi xGPS 1.2! Takze QUO VADIS..? - KAM KRACIS..?
Je v tuto chvili jasne, kam kracime, resp. jsme ji nakrocili
Navic se tady mohutne rozjizdi diskuse kolem navigace od Sygicu, viz Paly nade mnou

A taky o versi xGPS 1.2! Takze QUO VADIS..? - KAM KRACIS..?
Je v tuto chvili jasne, kam kracime, resp. jsme ji nakrocili