Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Uvidime. Zatim uz 2x nez jsem stacil aktivovat ten S24 tak mi expirovaly aktivacni udaje tak snad napotreti jen kvuli SS jsem to nehrotil.
Proc se ptam, protoze u jine banky kdyz mam online card (ib k jednomu produktu) ke kreditce - tak ten v jejich "smart" aplikaci videt neni... Pry jenom kdybych mel ucet, tak by mi to zobrazili. Taky kdyz mas vice produktu tak je vidis v IB pohromade. Jeden totiz nikdy nevi.
Aplikace je super. Jediná výtka, dost mě to otravuje, když zadávám platební příkaz a najedu na datum, tak se mi tam objeví klasická kolečka s dnem, měsícem a rokem. Proč tam není i den v týdnu? Když se trefím do víkendového dne, tak se to dozvím až při odeslání příkazu, kdy mě to suše oznámí, že platba byla odsunuta na první pracovní den.... Což někdy už může být problém, pokud nechci příkaz odesílat 5 dnů před termínem... Přitom iOS se zadáváním data včetně označení dne v týdnu nemá problém. Když chci přeskočit do kalendáře, tak se musím znovu do aplikace přihlašovat... Nikomu to nevadí?
Taky to testuji. A taky jsem pořád přihlášený. Už jsem jim to tam posílal. Má to být zatím jen pro lidi co to chtějí otestovat. Tak jsou rádi za podněty.