Appka na stažení foto přes WiFi
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Host
Zdravím,
chtěl jsem se zeptat máte někdo tip na funkční aplikaci, přes kterou bych mohl stahovat fotky z iPhone přes WiFi do PC?
Používám WIFI Photo Transfer - https://itunes.apple.com/us/app/wifi-photo-transfer/id380326191?mt=8 ovšem někdy mě funguje, někdy ne. Navíc má jedno omezení stáhnu pouze 200 fotek.
Hledám něco co by fungovalo ideálně přes wifi (není úplně podmínkou), co je ovšem podmínkou, abych dané fotky z iPhone stáhl do PC upravené, tak jak jsem si je upravil již v telefonu (ořez, barevné tónování, atd.) Když jsem stahoval přes import obrázků ve Windows či přímo ze složek, které vidím po připojení iPhone v PC, tak mám fotografie bez zmíněných a požadovaných úprav.
chtěl jsem se zeptat máte někdo tip na funkční aplikaci, přes kterou bych mohl stahovat fotky z iPhone přes WiFi do PC?
Používám WIFI Photo Transfer - https://itunes.apple.com/us/app/wifi-photo-transfer/id380326191?mt=8 ovšem někdy mě funguje, někdy ne. Navíc má jedno omezení stáhnu pouze 200 fotek.
Hledám něco co by fungovalo ideálně přes wifi (není úplně podmínkou), co je ovšem podmínkou, abych dané fotky z iPhone stáhl do PC upravené, tak jak jsem si je upravil již v telefonu (ořez, barevné tónování, atd.) Když jsem stahoval přes import obrázků ve Windows či přímo ze složek, které vidím po připojení iPhone v PC, tak mám fotografie bez zmíněných a požadovaných úprav.
-
- Pokročilý uživatel
PhotoSync.
- rony
- Klub čistého iOS
Re: Appka na stažení foto přes WiFi
Photostream. Odfotim. O par chvil je fotka k dispozicii - na Macu rovno vo Photos, na Windowse (nainstalovana iCloud podporA) v urcenej zlozke.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Moderatorka fóra
Jo photo transfer šel dávno do koše a nahradila jsem Photosyncem. rony jsou lidi, co to chtějí tahat jen po lokální síti, ne přes cloudové servery. 

Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
- rony
- Klub čistého iOS
hm, po lokalnej sieti, je na to dovod? cloud, necloud, mame aj wifi. No dobre, tak itunes WiFi sync... netreba ziadnu appku, len to zaskrtnut a zvysok urobi pocitac.
ale chapem :-) chcem to mat co najmenej mainstreamovo :-) takze rozne pokutne appky, hlavne ked do nich nevidim, co vsetko popri tom robia :-)
ale chapem :-) chcem to mat co najmenej mainstreamovo :-) takze rozne pokutne appky, hlavne ked do nich nevidim, co vsetko popri tom robia :-)
-
- Moderatorka fóra
Jak wifi sync, přes to maximálně udělám zálohu ne? Přes wifi sync se mi iPhone neukáže jako další zařízení v OS a nezkopíruji fotky klasicky. Prostě chci přenos fotek na HDD, dojdu domů, nemusím iPhone připojovat kabelem, přes wifi přetáhnu fotky a vymalováno.
O to mi zrovna nejde, jestli cloud je bezpečný či nikoliv a či daná appka je větší nebezpečí či nikoliv.

- rony
- Klub čistého iOS
ak nie je safe cloud, nie je ani wifi.
-
- Moderatorka fóra
Říkám, že to neřeším.
-
- iPhonefil
Takze proste Photosync 
Mimochodem - ma tu svoje vlakno.

Mimochodem - ma tu svoje vlakno.
iPhone X iOS 13.3, iPad Pro 11" iOS 13.3, ATV 4
(+ starsi kousky iPad 3 (NEW) 64 GB + cellular, iOS 7.1.1 + JB Pangu China, iPhone 5 64 GB, iOS 9.3.3 NO JB, iPad Air + Cellular 128 GB, iOS 9.3.3 NO JB)
(+ starsi kousky iPad 3 (NEW) 64 GB + cellular, iOS 7.1.1 + JB Pangu China, iPhone 5 64 GB, iOS 9.3.3 NO JB, iPad Air + Cellular 128 GB, iOS 9.3.3 NO JB)