Za pár týdnů jedu na pár dní do Paříže a hledám nějakou offline mapu města.
Potřebuju jen, aby uměla zobrazit mou polohu a abych si mohl přidávat své body do mapy.
Na appstore je celá řada offline map, ovšem snad skoro všechny jsou bez hodnocení. Nechce se mi trávit čas tím, že budu zkoušet jednu po druhé.
Proto bych rád, pokud už máte nějakou vyzkoušenou. Nemusí se jednat o Paříž.
Doporučtě offline mapu Paříže
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Moderator fóra
Doporučtě offline mapu Paříže
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
iPad 4 32GB
-
- Senior uživatel
Re: Doporučtě offline mapu Paříže
zkus CityMaps2Go
základ zdarma, Pro verze formou in-app purchase (cituji z popisu full verze -"... Alternatively, a free version, which is limited to five destinations of your choice, is available on the App Store as well.")
jde spíš o rozcestník, kde si zvolíš zemi a pak buď region nebo město, které chceš stáhnout a můžeš si stáhnout i nějaké základní informace a tipy (guide)
použil jsem te několikrát (několikrát Evropa, jednou na Blízkém východě) a na orientaci a prvotní info to je více než dostatečné
základ zdarma, Pro verze formou in-app purchase (cituji z popisu full verze -"... Alternatively, a free version, which is limited to five destinations of your choice, is available on the App Store as well.")
jde spíš o rozcestník, kde si zvolíš zemi a pak buď region nebo město, které chceš stáhnout a můžeš si stáhnout i nějaké základní informace a tipy (guide)
použil jsem te několikrát (několikrát Evropa, jednou na Blízkém východě) a na orientaci a prvotní info to je více než dostatečné
-
- Moderator fóra
Re: Doporučtě offline mapu Paříže
Díky za tip, mrknu na ni.¨
Ještě jsem objevil http://www.tripomatic.com/
Služba na plánování výletů, spousta lokací po světě. Obsahuje i mapu už s vyznačenými pamětihodnostmi, linkami metra, atd. Člověk si může zatrhnout, které chce navštívit a zobrazovat jen ty.
Jako in-app purchase z té mapy lze udělat i offline.
Ještě jsem objevil http://www.tripomatic.com/
Služba na plánování výletů, spousta lokací po světě. Obsahuje i mapu už s vyznačenými pamětihodnostmi, linkami metra, atd. Člověk si může zatrhnout, které chce navštívit a zobrazovat jen ty.
Jako in-app purchase z té mapy lze udělat i offline.
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
iPad 4 32GB