Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
To mě mrzí, ale bohužel při vydání verze 2.2 to byla nešťastná souhra náhod. Opravdu to mělo fungovat tak, že se tam přidají všechny již přidané seriály. No bohužel v té době byla nějaká chyba s icloudem (http://www.macworld.com/article/2049803 ... users.html) a teevee se nedokázalo synchronizovat. A tohle je výsledek no.
Ha! Tak to už si ze mě děláte pumprlíka, že jo. 24. října nainstalovaná nejnovější verze 2.3 na iPhonu, vše ručně přidáno, naťapáno. Dnes nainstalovaná nejnovější verze 2.3 do iPadu a co nevidím, seriály se sice přidaly, ale proč se nesynchronizují i již zhlédnuté episody? To zase mám naťapávat jak debil?
Nedokážu říct proč. Většina lidí reportuje, že icloud je zcela v pořádku. Součastí icloud syncu jsou i označené epizody. Celé to funguje na bázi serializace označených epizod a pak deserializaci na koncovém zařízení. Pokud serializace nelze nebo selže tak potom se to bohužel nesyncne, tohle všechno tam musí být kvůli limitům icloudu.
Mimochodem jsme dnes spustili novou coming soon stránku na teevee 3. Můžete zadat svůj email a my potom pošleme info až bude teevee 3 dostupné.
velmi by som uvital v teevee lajnu s uz odvysielanymi dielmi.
dost ma irotuje, ze po push notifikacii spustim appku a tam o tom dieli neviem hned nic najst, vidim len, ze pojde niekedy dalsi diel...
pritom chcem napr. vidiet, co sa odvysielalo posledne dni...
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods