Tisk z iPhone (iPad) přes wifi bez AirPrint [AppStore 4,99$]

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
cuting
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Tisk z iPhone (iPad) přes wifi bez AirPrint [AppStore 4,99$]

Příspěvek od cuting »

Pokud máte doma wifi tiskárnu, která nepodporuje AirPrint (je jich stále dost) , tak zde najdete řešení tisku přímo z iPhone/iPad - aplikaci PrintCentral.
Tiskne i z jiných tiskáren - bez wifi, ale tam je potřeba zapnutý počítač, tiskárna na kabelu a doplněk do počítače. Což ne každému vyhovuje.
Jinak tiskne prakticky vše - maily (tam je potřeba přidat adresy do aplikace) webové stránky i obsah z iCloudu a nebo z populárního Dropboxu. To vše za směšných USD 4,99 . Doporučuji.

https://itunes.apple.com/us/app/printce ... 61719?mt=8
 Apple hračky 

marseli
Senior uživatel
Senior uživatel

Re: Tisk z iPhone (iPad) přes wifi bez AirPrint [AppStore 4,

Příspěvek od marseli »

Ja pouzivam na svou sitovou canonku app primo od canon. A jede paradne.

cuting
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od cuting »

Také mám doma Canon, ale apps od Canon , ktere znam, umí tisknout jen fotky a nebo neumi všechny modely. Například mou domací MP 560 umi jen jedna z dostupných a ta umí jen fotky. Tato aplikace umi většinu tiskaren, s wifi přímo a bez wifi přes zapnutý počítač, umí maily, weby a Dropbox. Nejenom fotky. Ale pokud jsi s app od Canonu spokojený, tak o tom to je . Já si rád občas vytisknu e-mail a nebo stránku z webu, případně uložený dokument s Dropboxu.
 Apple hračky 

marseli
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od marseli »

Mam sitovou 4580dn a v kanclu 4570dn a s app od canon tisknu i dokumenty. Uz i web stranku jsem tisk. Prilohy z mailu taky neni problem a z jinych app jako dropbox taky v poho. Staci to co chces tisknout otevrit v te app od canon. Prosty mail jsem pravda jeste nezkousel. Supr je, ze staci pouze zapla tiskarna.

Odpovědět