V Červnu letím do Londýna - můžete mi někdo dát prosím typ na offline mapu Londýna, ale chtěl bych něco prověřeného co funguje. Díval jsem na appstore a je tam toho dost.
Teď se možná budu ptát blbě, když mám iphone 4 a mám tam gps, tak mi bude fungovat navigace i bez internetu, nebo potřebuji internet. Moc nevím na jaké bazí funguje gps modul
Díky za info
mapa londýna offline
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Starý pes fóra :)
Re: mapa londýna offline
GPS (určení souřadnic a času, viz http://cs.wikipedia.org/wiki/Global_Positioning_System) funguje i bez internetu. Mapové podklady můžeš mít buď offline v telefonu, nebo online. V AppStore hledej "London Offline Map", spousta jich je free.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
- rony
- Klub čistého iOS
len rozlisuj autonavigacne mapy a turisticke mapy. Oboje su v App Store.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- iPhone expert
Já nedám dopustit na CityMaps2Go. Do aplikace lze stáhnout libovolnou mapu měst nebo krajů a za pár peněz i informace z Wikipedie (jednorázově pro všechny mapy), ale i mimo to je v mapách hodně bodů zájmu. Líbí se mi i grafika mapových podkladů. Není to sice zadarmo, ale dle mého se vyplatí.
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
-
- Host
Odporúčam Be-on-road s OpenStreetMaps. Je to offline, free a je celkom presná.