iTranslate-APP Store
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- iPhoneHolik
iTranslate-APP Store
Na AppStore se objevila zajimava aplikace iTranslate fungujici na stejnem principu jako Translator,tedy vyuziva google slovniku a slova bere z nej pripojeni na net je tedy nutne.Me osobne se gui zamlouva vice a kvalita je vzhledem k pouzitemu zdroji stejna tedy velmi dobra.Aplikace je FREE
https://itunes.apple.com/sk/app/itransl ... mpt=uo%3D2
https://itunes.apple.com/sk/app/itransl ... mpt=uo%3D2
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
-
- Mírně pokročilý
Re: iTranslate-APP Store
Souhlas. Prima aplikace, obě jsou srovnatelné i obě zdarma, uživatelsky o něco příjemnější je snad iTranslate
, která ve verzi plus za necelé euro nabídne ještě něco navíc (vypnutí autokorekce, uchování historie, žádné reklamy).

iPhone X - 64 GB Silver; Vodafone; & AirPods
New iPad 2018 - 128 GB Cellular Silver; T-Mobile; Apple Pencil
MacBook Air 13" - 256 GB SSD (early 2015), macOS Monterey12.0.1
Apple Watch 5 - silver case; 40 mm, watchOS 8.1

New iPad 2018 - 128 GB Cellular Silver; T-Mobile; Apple Pencil
MacBook Air 13" - 256 GB SSD (early 2015), macOS Monterey12.0.1
Apple Watch 5 - silver case; 40 mm, watchOS 8.1
-
- iPhoneHolik
Jo je fajn,pouzivcam ji par dni a spokojenost.
Do tretice jsem jeste nasel na AppStore "Mobile Translator" FREE.
Celkem zajimavy prekladac samozrejme i s podporou cestiny ale nejak zlobi......na horni liste jsou vedle sebe dva jazyky,defaultne EN a nejake cinske klikihaky a to je problem,v nastaveni zvolim EN--CZ ale i porestartu aplikace tam stale jsou.
EDIT:
Mrknete na screeny a budete vedet co mam na mysli.....misto English si predstavte cinske paznaky kterych se neze zbavit,mozna az vyjde update tak to autor odstrani.
Prerkjlad se mimo jine napadne podoba SMS konverzaci v iPhone...proste "bubliny" skoda tehle chyby.
http://iphoneindia.gyanin.com/2008/11/2 ... or-iphone/
Do tretice jsem jeste nasel na AppStore "Mobile Translator" FREE.
Celkem zajimavy prekladac samozrejme i s podporou cestiny ale nejak zlobi......na horni liste jsou vedle sebe dva jazyky,defaultne EN a nejake cinske klikihaky a to je problem,v nastaveni zvolim EN--CZ ale i porestartu aplikace tam stale jsou.
EDIT:
Mrknete na screeny a budete vedet co mam na mysli.....misto English si predstavte cinske paznaky kterych se neze zbavit,mozna az vyjde update tak to autor odstrani.
Prerkjlad se mimo jine napadne podoba SMS konverzaci v iPhone...proste "bubliny" skoda tehle chyby.
http://iphoneindia.gyanin.com/2008/11/2 ... or-iphone/
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
Pouzivam iTranslate+ a jsem plne spokojen i kdyz me nase spanelstinarka jednou zjezdila, ze ta "moje vec" to spatne preklada 
Jinak take pouzivam ten offline CZ-EN slovnik, kdyz nahodou neco nenajdu pouziju Seznam Slovnik (upravenou mobilni verzi)
V hodinach ANG dale pouzivam WordBook English Dictionary&Thesaurus, hodi se dokonale na slohovky a psani ruznych veci v AJ

Jinak take pouzivam ten offline CZ-EN slovnik, kdyz nahodou neco nenajdu pouziju Seznam Slovnik (upravenou mobilni verzi)
V hodinach ANG dale pouzivam WordBook English Dictionary&Thesaurus, hodi se dokonale na slohovky a psani ruznych veci v AJ
To Gekko: Mám ten slovník taky, nastavila jsem si česky-english a česky-deutsch, to ostatní vymazala a nahoře to mám v pořádku. Dá se to tam i krásně přepínat pokud klikneš na tu šipečku.
-
- iPhoneHolik
Super aplikacia ale ked otvorim anglicke,nemecke... stranky tak hned mi musi stranku prelozit tak som to aj hned odinstaloval neviete jako sa vipina abi mi neprekladalo AUTOMATICKY stranky
Dakujem

- rony
- Klub čistého iOS
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Senior uživatel
no ja shanim aplikaci ktera by prekladala text, ale tento text by byl vyfocen fotakem.... pro android uz je
[*]iPad 2 Wi-Fi 16 GB Black JB
[*]iPhone SE 16 GB Gold
[*]iPhone 6 16 GB White
[*]iPhone X 64 GB Black
[*]iPhone SE 16 GB Gold
[*]iPhone 6 16 GB White
[*]iPhone X 64 GB Black
-
- iPhone expert
Kony: pro iOS taky .. a je jich dost. Dal bych název ale nemam iPhone u sebe, tak hledej 

-
- Host
-
- Senior uživatel
a umi ta apliakce prekladat treba anglicky txt do cestiny ????nemuzu tedka vyzkouset
PS: Tak uz jsem zjistil... koupil a vyzkousel a funguje... diky moc za tip
PS: Tak uz jsem zjistil... koupil a vyzkousel a funguje... diky moc za tip
[*]iPad 2 Wi-Fi 16 GB Black JB
[*]iPhone SE 16 GB Gold
[*]iPhone 6 16 GB White
[*]iPhone X 64 GB Black
[*]iPhone SE 16 GB Gold
[*]iPhone 6 16 GB White
[*]iPhone X 64 GB Black