posílání sms v daný čas
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- iPhonefil
posílání sms v daný čas
zdravím přátelé,
prosím Vás existuje app, která umí poslat předepsanou sms v daný čas? Konkrétně mi jde o to, abych večer napsal sms klientům a další den se mi orientačně 2 hodiny před jednáním odeslala a připoměla jim domluvený čas atd...
Snad mi rozumíte, před mnoha a mnoha lety byl skvěly SMS gatekeaper, nebo jak se to jmenovalo, ale o app pro iPhone či mac nevím...
Díky za vaše rady.
prosím Vás existuje app, která umí poslat předepsanou sms v daný čas? Konkrétně mi jde o to, abych večer napsal sms klientům a další den se mi orientačně 2 hodiny před jednáním odeslala a připoměla jim domluvený čas atd...
Snad mi rozumíte, před mnoha a mnoha lety byl skvěly SMS gatekeaper, nebo jak se to jmenovalo, ale o app pro iPhone či mac nevím...
Díky za vaše rady.
Macbook pro Retina 2015, 13" 256GB, 8GB RAM
iPhone 6S space gray, 64GB
-
- Starý pes fóra :)
Re: posílání sms v daný čas
BiteSms,potrebuješ však jailbreak.
iPod, iPhone and iPad Firmware Download
MacBook Pro13,Early 2011,OS X Yosemite
iPhone6+,64GB,iOS 9beta3
MacBook Pro13,Early 2011,OS X Yosemite
iPhone6+,64GB,iOS 9beta3
-
- iPhonefil
Nutno bez JB, do toho nejdu 
Google calendar? vysvětli prosím ajk přesně to myslíš, děkuji moc

Google calendar? vysvětli prosím ajk přesně to myslíš, děkuji moc
-
- iPhone expert
http://itunes.apple.com/cz/app/mlist-to ... 96461?mt=8
mList
momentálně free, funguje to tak že se to v čase který sis nastavil zeptá jestli to vážně chceš odeslat (aby se nedalo zneužit abys někoho v noci budil
) a jen klepneš na notifikaci že ano a SMS je na cestě. To samé jde pro hovor a mail, dokonce je tam i reminder (To do). Lze nastavit i opakování připomínky. Když nereaguješ na kalendář tak ti to hned nabídne přeložení na jiný termín. Jediný zápor: Nejde landscape mod (na šířku)
mList
momentálně free, funguje to tak že se to v čase který sis nastavil zeptá jestli to vážně chceš odeslat (aby se nedalo zneužit abys někoho v noci budil

-
posílání sms v daný čas
Diky za tip, vypada to zajimave. 

Několik iPhonů, iPadů, MacBooků, Time Capsule, Apple TV, iPod Nano, AR.Drone...
-
- iPhonefil
super super super..diky moc
akorát mi zde krapet chybí pťehled všeho, co se bude dít. I když dám v nastavení ať se všechno zobrazí, tak nejdřív musím udělat nový záznam, aby to vše zobrazilo... Nebo jsem nepostřehl jiný způsob?
už jsem na to přišel
)
akorát mi zde krapet chybí pťehled všeho, co se bude dít. I když dám v nastavení ať se všechno zobrazí, tak nejdřív musím udělat nový záznam, aby to vše zobrazilo... Nebo jsem nepostřehl jiný způsob?
už jsem na to přišel

-
- iPhone expert
Kotelnik: Teď nevím o čem mluvíš, v aplikaci je celý seznam a dá se normálně scrollovat jako v internetovém prohlížeči safari či u výběru alba z fotek. Jenom to teda musíš udělat dost rychle jinak se ti zobrazí nápověda nebo pokud ses trefil na střed tak výběr tasku
.

-
- iPhonefil
V pohodě, už tomu všemu asi rozumím 

-
posílání sms v daný čas
No tak nevim - na prvni pokus to vubec nereagovalo, zadne upozorneni se nekonalo. Zrejme to neni dokonale. 

-
- iPhonefil
Me naprosto v poradku...
-
posílání sms v daný čas
Asi to bude tim, ze to nezustalo v seznamu spustenych (nebo naposledy spustenych) aplikaci - jak se tomu pruhu po doubleclicku rika? Normalne by mely fungovat notifikace, aniz by ta aplikace byla spustena, ale tady na to asi vyvojar nemyslel.
-
- iPhone expert
Notifikace fungují i když aplikaci vypneš v Multitaskingu (MT bar je ta lišta
)
Vyšel update.

Vyšel update.
-
posílání sms v daný čas
Jo MT bar, diky za pripomenuti.
Stahl jsem aktualizaci a uz to funguje jak ma. Nevim proc to predtim nefungovalo, ale ted je to v poradku. Jeste by to chtelo zapracovat na volbe zvukove vystrahy - to pipani by probralo i mrtveho.
Stahl jsem aktualizaci a uz to funguje jak ma. Nevim proc to predtim nefungovalo, ale ted je to v poradku. Jeste by to chtelo zapracovat na volbe zvukove vystrahy - to pipani by probralo i mrtveho.
-
- iPhone expert
Ty zvukové výstrahy by měli byt v dalším updatu (vysvětlení níže).
Jak máš v aplikaci to nastavení (ozubené kolečko) tak je tam "about" a tam je ofiko webstránka a support (tam přijímají suggestions), tak jsem jim tam psal právě nápad že by tam měli dát volitelné tóny (samozřejmně v ENG, chystám se na VOŠ s zaměřením na Anglický jazyk tak snad mi budou rozumět
) a došel mi mail že se na tom již pracuje.
Jak máš v aplikaci to nastavení (ozubené kolečko) tak je tam "about" a tam je ofiko webstránka a support (tam přijímají suggestions), tak jsem jim tam psal právě nápad že by tam měli dát volitelné tóny (samozřejmně v ENG, chystám se na VOŠ s zaměřením na Anglický jazyk tak snad mi budou rozumět

-
- iPhonefil
tak mě to fungovalo krásně, jediné co se po právě provedeném updatu změnilo je reklama :-/, tedy jinak, reklama zde přibyla...
toto mě mrzí, nemám ty reklamní lišty rád...
toto mě mrzí, nemám ty reklamní lišty rád...
-
- Mírně pokročilý
App ve ktere naplanuji odeslani sms a ta me v dany cas upozorni je hezka. Ja bych obcas vyuzil ze natvrdo nastavim at se odesle v case x a ne ze musim jeste neco odklepnout.
Existuje nejaka takova app bez nutnosti mit JB?
Existuje nejaka takova app bez nutnosti mit JB?
-
O aplikaci nevim, bez JB urcite ne, ale mam tuseni, ze ve Vodafoneparku tahle moznost je.
-
- Mírně pokročilý
Nechapu proc neco tak trivialniho jako tohle v iOS neni.. predpokladam ze za tim stoji Apple politika...
-
To nejspis jo. Proste to nedovoli takovy ukon bez toho, abys to pak jeste potvrdil. Ale kdyz to tak vezmu, jeste nikdy jsem neslysel o mobilu, ktery by tohle umel. Ovsem v dnesni dobe chytrych Samsungu a dalsich podobnych to mozna nektery umi, nevim o tom, ale neprekvapilo by me to - v podstate by to nemelo byt nic sloziteho.
-
- iPhone expert
A teď si představ že ti na tvoje číslo někdo nastaví smsky na každou hodinu v noci..
- rony
- Klub čistého iOS
nie je to zlozite, len je to aj moznost, kde by mohol byt Apple zalocvatelny za veci, ktore sam neurobil.
Chapete, co myslim, nejake decla zo zartu nastavia planoven odosielanie a ad jedna minu rodicom prachy, ad dva niekoho obtazuju.
kym by to robili interaktivne, tak pravnici sa z toho vyzuju. ale toto uz je cosi ako zbran
mimochodom, na taketo veci mozes pouzit IFTTT.
podla mna je hlupe ocakava, ze taketo nieco vyrobca mobilu da do neho.
Chapete, co myslim, nejake decla zo zartu nastavia planoven odosielanie a ad jedna minu rodicom prachy, ad dva niekoho obtazuju.
kym by to robili interaktivne, tak pravnici sa z toho vyzuju. ale toto uz je cosi ako zbran

mimochodom, na taketo veci mozes pouzit IFTTT.
podla mna je hlupe ocakava, ze taketo nieco vyrobca mobilu da do neho.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Pokročilý uživatel
Hele rony, docela jsem měl problém ten tvůj příspěvek přečíst a to je slovenský jazyk mým rodným
.
Ještě kdyby byl čas příspěvku 12:53 am, ale po obědě, to bude asi jen rychlost psaní
je tam fakt dost překlepů a chybějících písmenek.

Ještě kdyby byl čas příspěvku 12:53 am, ale po obědě, to bude asi jen rychlost psaní

-
- Mírně pokročilý
samozřejmě, cokoliv se dá zneužít.. Já takhle neuvažuju, nemám v úmyslu někoho bombardovat sms v daný čas. Ani nevyžaduju po apple aby taková funkce byla nativní. Jen chci aby existovala aplikace třetí strany, kdy tuhle možnost budu mít. Existuje spousta aplikací, úplných hovadin, někdy i naprostých useless věcí, tak proč tohle ne?
Ať už je důvod jakýkoliv, já si myslím že je to škoda. Stejně jako x dalších věcí které na jiných platformách jsou.. ale to už je na jinou diskuzi
Ať už je důvod jakýkoliv, já si myslím že je to škoda. Stejně jako x dalších věcí které na jiných platformách jsou.. ale to už je na jinou diskuzi