RSS čtečka - synchronizace
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Host
RSS čtečka - synchronizace
V současné době koukám na kanály RSS pouze v outlooku, ale chtěl bych se nyní dívat i přes iphone nebo ipad. Funguje nějaká ze čteček tak, že když si daný článek přečtu už na jednom z těchto zařízení tak na ostatních to bude, taky přečtené?
- rony
- Klub čistého iOS
Re: RSS čtečka - synchronizace
Reeder je klient Google Reader. Pokial sa vykasles na RSS v MS Outlook, tak mozes fungovat nasledovne:
na pocitaci pouzivas webovy Google Reader alebo si zozenies nejaky desktopovy klient ale nie je nutne, webovy je VELMI dobry.
Na iOS aplikacia Reeder.
Je to idealne.
na pocitaci pouzivas webovy Google Reader alebo si zozenies nejaky desktopovy klient ale nie je nutne, webovy je VELMI dobry.
Na iOS aplikacia Reeder.
Je to idealne.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Mírně pokročilý
Rony má pravdu. Jen doplním - já používám na iPhone Newsify.
-
- Host
zní to dobře a nevypadá to špatně. jen se musím naučit číst RSS někde jinde. Už jsem si stáhl i doplněk do Gromu aby mě to alespon upozorňovalo na nové RSS zprávy, ale ještě stále bojuji s nastavení v iPhonu...tam mě to na nové zprávy neupozorní.
-
- iPhone expert
No to bohuzel Reeder neumi - nema push notifikace, takze si ho musis zapnout aby si stahl nove zpravy.
---
iPhone 7
iPad Mini Retina / iPad Pro 9.7" + Apple Pencil
Macbook Pro 13" 2017
iMac 21.5" late 2012
Apple Watch 3 Sport 42mm
iPhone 7
iPad Mini Retina / iPad Pro 9.7" + Apple Pencil
Macbook Pro 13" 2017
iMac 21.5" late 2012
Apple Watch 3 Sport 42mm