Iphone jako externí mikrofon
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Host
Iphone jako externí mikrofon
Ahoj, potřeboval bych nějakou aplikaci, která by Iphon proměnila v externí mikrofon. Konkretně mi jde o to, abych to co řeknu do iphone,nebo do mikrofonu u sluchátek, bylo slyšet v reproduktorech auta. Propojení s radiem, telefonem, stejně tak přehrávání muziky a záznamníků z Iphone funguje. Jezdím se sedmi lidmi mnohdy více jak dva týdny, a vydržet mluvit dostatečně hlasitě (aby tomu co říkám všichni rozuměli), je nadlický výkon...
. Existuje vůbec takováto aplikace?

-
- Host
Re: Iphone jako externí mikrofon
Ano existuje ale musíš to mít k reprákům připojený přes 3.5 Jack https://itunes.apple.com/us/app/megaphone-free/id304955183?mt=8
iPhone 3G
iPad mini Retina
iPod shuffle
iPhone 7
MacBook Pro 15” Retina
iPad mini Retina
iPod shuffle
iPhone 7
MacBook Pro 15” Retina
-
- Host
Re: Iphone jako externí mikrofon
Dík za odpověď, ale tohle můj problém neřeší. Mám v autě takovou tu tv, a tam mimo usb, a sdcard, bluetooth jiný vstup není.