Facebook pre iOS 3.1.2 iphone 3G
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Ahojte, mam iphone 3G a iOS 3.1.2, vyssi stahovat nechcem, kedze telefon je normalne bloknuty na T-Mobile a opat by mi ho bloklo a nemam simku na aktivaciu na itunes a nefunguje mi power button, cize nechcem radsej nic so softom robit, to bolo na uvod, ale potrebovala by som do nho dostat Facebook a vsade mi najde len verziu 4.1.1, ktoru mi samozrejme moj iPhone nevezme. Tak vas chcem poprosit o radu. Dakujem
-
- Starý pes fóra :)
Re: Facebook pre iOS 3.1.2 iphone 3G
Tak použij mobilní web verzi a dej si záložku na plochu 

MacBook Pro Retina 15 10.10
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2
-
- patron iPhone.cz
Re: Facebook pre iOS 3.1.2 iphone 3G
jesli máš JB, tak se to řešit dá...sice to není tak uplně legální asi, ale vzhledem k tomu, že ta aplikace je free, tak bych to neřešil
Otázka ale je, jestli ta aplikace pro tento fw vůbec kdy byla.

Historie: iP2G, iP3G, iP3GS, iP4, iP5, iP7.....
-
- Starý pes fóra :)
Asi to co radi carabei je najlepsie riesenie.
Original aplikacia je horor,jedine co pouzivam je FC messenger
Original aplikacia je horor,jedine co pouzivam je FC messenger
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB