Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Ta se mi zdá zatím od pohledu nejvíc kvalitní jen mám strach, aby tam byly všechny otázky ze stránek ministerstva dopravy a hlavně aby se taky neopakovaly, jak tam někdo píše v hodnocení
hele otazky se opakujou i v online testu.. kdyz to delas nekolikrat tak se ti proste nektery otazky zopaknou... a jsou tam vsechny nemusis mit strach oni se zas tak casto nemeni:D
To máš sice pravdu ale najdou se i tacoví, co to odfláknou, řeknou si, že těch 800 otázek (co by tam mělo být) člověk nikdy nemůže všechny projít a něco si z nich vzit uvidím ještě co ostatní, jestli se najdou nějaké další zkušenosti
Tyjo když jsem dělal řidičák před pár měsícema já tak jsmem takovou aplikaci sháněl a nebyla ani jedna. Jinak bych šel do té první. Je to oficiáně z etesty.cz a designově mi přijde super. Je tam i možnost procházet vševhny otázky.
Apple iPod Shuffle 5G, 2GB, pink Apple iPhone 6S, 64GB, gold Apple MacBook Air 13" 2014, 128GB
Sice už je autor příspěvku rozhodnutý, ale přidám můj názor: Zkoušel jsem jen Autoškolu-eTesty.cz na iPadu a testy se s tím nechají naučit úplně bez problémů! Proto doporučuji.