Jaké používáte app na zprávy noviny a podobně?

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
jga

Příspěvek od jga »

Jaké používáte app na zprávy noviny a podobně? Mam problém s velkym objemem dat při stahování obrázkǔ. Ke zprávám je nepotřebuji a dle mého nazoru jen zpomalují načítání. Otázka zní: "Jaké app používáš na zprávy? Jsou inteligentní a dá se vypnout stahování obrázkǔ?" Honza iPhone 3GS bez JB. HN reader - jsem spokojený. Dá se vypnout stahování obrazku! Neplacená verze mi stačí. Má režim offline. To je velká výhoda. ČTK, ČT24, zprávy ČRo - zprávy aktuální, jsou zdarma. Nejde vypnout stahování obrazku. Deník - zprávy jsou aktuální, složitějš procházení, ale velký rozsah zpráv. Je zdarma. Nejde vypnout stahování obrazku - a stahuje velké množství dat. MF Dnes - Občas jde a obcǎ nejde. Je placeny. BNejde vypnout stahování obrazku - a stahuje velké množství dat. Aktuálně - Občas jde a obcǎ nejde. Je Zdarma. BNejde vypnout stahování obrazku - a stahuje velké množství dat. CNN Intl, BBC News - Je zdarma. Nejde vypnout stahování obrazku - a stahuje velké množství dat.

mrzic
iPhone expert
iPhone expert

Re: Jaké používáte app na zprávy noviny a podobně?

Příspěvek od mrzic »

Reeder - mám v něm RSS zdroje, které mě zajímají. Načte mi pouze hlavičky a já se pak rozhodnu, jestli chci článek přečíst nebo přeskočit.
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 11.0
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4

HonzaK72
Suspect
Suspect

Příspěvek od HonzaK72 »

iCab Mobile - mobilní verze internetových novin v tomto prohlížeči. Nic lepšího není. Všelijaké "speciální" aplikace vydavatelů novin jsou jen pro ty, kdo čtou jedny noviny, čtečky zas bývají neaktuální nebo zmatené a není tam vše.

Kony.cz
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Kony.cz »

Novinky.cz vyuzivam dost pravidelne kazdy rano na zachode :)) maji aji primo app pro iPhone a iPad...
[*]iPad 2 Wi-Fi 16 GB Black JB
[*]iPhone SE 16 GB Gold
[*]iPhone 6 16 GB White
[*]iPhone X 64 GB Black

dodo_mt
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od dodo_mt »

Reeder

dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

Lipon
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Lipon »

reeder a navolíš si RSS kanály dle svého gusta

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

Reeder. Cez Google Reader si manazujes zdroje.

Ak sa ti nepaci, pouzi FlipBoard a tiez si manazujes zdroje aj cez Google Reader.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

Odpovědět