Potřebuji poradit. Na zkoušku jsem si stahnul free verzi Geocaching od groundspeaku a velmi se mě tato app zamlouvala, tak jsem si koupil plnou verzi. Nicméně ta free mě vždycky, když jsem se přiblížil ke kešce na 30 metrů tuším, zahoukala v kapse. Takže jsem pořád nemusel čumět do telefonu, abych to nepřešel. Ale ta plná verze mi tu zvukovou signalizaci nedělá. Nikde v nastavení jsem to našel... Je to tam někde?? Díky
Jo jde o verzi 4.6.0
Aplikace Geocaching - zvuková signalizace
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Mírně pokročilý
-
- Mírně pokročilý
Re: Aplikace Geocaching - zvuková signalizace
Nevím, že by ta aplikace pípala. Primárně používám na hledání kešek Oregona, ale pár keší jsem s touto apliakcí lovit a nepípala. Aplikaci spíš používám na prohlížení listingů a fotomapy. V nastavení jsem nic nenašel.
Iphone 6 64GB, iOS 8.1.3.
-
- Mírně pokročilý
Re: Aplikace Geocaching - zvuková signalizace
100% ta free spustila takový gong, jen jednou, když se člověk už přiblížil. Pak už byla samozřejmě ticho...