čaute, chcem sa opytat ci existuje nejaka aplikacia na iOs , niečo v štyle, ze si napisem nejaku poznamku a budem to mat na pozadi vsade zobrazene za ikonami napriklad . na nokii n95 som to mal, ide o to, že poznamky si musim dat na nejaku hodinu, no a ono to zapipa a zrusi sa to, a ak tu cinnost chcem vykonat neskor, musim zase nastavovat nove upozornenie ... lenze pri niektorych veciach neviem presne kedy to chcem urobit, len by som to chcel mat stale na ociach ked sa pozriem na mobil .
na prvej "strane" mam len 4 ikony v mojom iPhone , takze by sa to dalo aj citat . len asi take nie je . . . . kazdopadne za rady dakujem
pripomienkovac
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Starý pes fóra :)
Re: pripomienkovac
Napíš si poznámku,sprav screenshot a použi ho ako pozadie buď na lockscreen alebo homescreen.
iPod, iPhone and iPad Firmware Download
MacBook Pro13,Early 2011,OS X Yosemite
iPhone6+,64GB,iOS 9beta3
MacBook Pro13,Early 2011,OS X Yosemite
iPhone6+,64GB,iOS 9beta3
-
- Host
To Áno to mi napadlo. Len som chcel vediet či existuje niečo take ak človek nemá cydiu. Tak niečo čo neustále nejako pripomína nejakú udalosť. Tak asi som si dobre myslel. Nevadi ďakujem aj tak
-
- iPhone expert
- rony
- Klub čistého iOS
normalny Reminders z ios a uvodis ich ked si stiahnes roletu ios5. ine riesenie vlastne nie je. Predpokladam, ze chapes, ze pripomienkam sa da nastavit datum a cas alertu resp. dokonca aj gps poloha, kde sa alert zobrazi. takze defakto netreba aby pripomienky trvale svietili na obrazovke, zobrazia sa na nej v soravny cas alebo na spravnom mieste.
kukni do manualu k iphone s ios5.
kukni do manualu k iphone s ios5.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods