Jízdní řády iDNES.cz (FREE)

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
Marthin
iPhone expert
iPhone expert

Jízdní řády iDNES.cz (FREE)

Příspěvek od Marthin »

Majitelé iPhonů ocení u nové aplikace její svižnost a intuitivní uživatelské rozhraní. Vyhledávat lze vlakové i autobusové spoje, linky městské hromadné dopravy a dokonce i letové spoje. Užitečná je možnost uložit vyhledaný spoj do paměti přístroje, což přijde vhod v místech bez přístupu k internetu.
V detailu spojení se kromě základních informací zobrazí i náhled trasy na mapě, v některých městech lze přímo pomocí telefonu zakoupit SMS jízdenku. Výhodou je sledování aktuální pozice vlaku včetně případného zpoždění. Spoj můžete odeslat pomocí SMS nebo e-mailu, lze ho sdílet na Facebooku či Twitteru a jízdu si můžete uložit i jako událost do kalendáře.

http://mobil.idnes.cz/stahujte-zdarma-j ... likace_ram

ObrázekObrázek

http://itunes.apple.com/app/id473503749?mt=8
Bohužel od FW 4.3 :no:

jennydrums
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Jízdní řády iDNES.cz

Příspěvek od jennydrums »

To se jim vyjímečně povedlo, narozdíl od naprosto tragického iDnes pro iPhone

Spyro

Re: Jízdní řády iDNES.cz (FREE)

Příspěvek od Spyro »

Dříve jsem měl záložku a ploše (ze serveru www.jablickari.cz, nebo nějak tak, nevím teď přesně :) ) to bylo dobrý, ale při spuštění se vždy nahrávalo i logo, takže načtení stránek trvalo dlouho, takže jsem neměl šanci si zjistit spoj mezi zastávkami metra.

Nyní používám z app store free aplikace MHD a spokojenost. Žádný zdlouhavý nahrávání (bez reklam apod. :) ) a funguje od FW 3.1. Sice se mi neukáže mapa, nekoupím přes aplikaci lístek, celá trasa se mi neuloží do telefonu (uloží se naposledy hledané zastávky), ale spokojenost, určitě můžu doporučit těm, mají FW nižší než 4.3 ;)

R.i.x
Host
Host

Příspěvek od R.i.x »

Requires iOS 4.3 or later.
... to si jako snad dělají srandu, nebo co ?! =@
Apple iPhone 3G, iOS 4.2.1 , JB -Snowbreeze, Vodafone

Spyro

Příspěvek od Spyro »

Ještě jedna věc :D

teď už mám aplikaci MHD (lze stáhnout free na app store). Dřív to bylo pro iOS 4 a výše.
Nyní je to už i pro iOS 3.1, tak pohoda :)

Roman_Pe
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Roman_Pe »

Tak už aj ja som stiahol Jízdní řády. je to fakt super :) To sa vždy zíde :)

Macbook Pro 13'', 2,4GHz, 8Gb. Ram, SSD-Corsair Force 3 series 120GB, OSX Mavericks
Apple Airport Extreme 4RD / WD My Passport Studio 1 TB
iPhone 5S-32Gb. Silver
iPhone 4S-16Gb White
iPad mini 16Gb White

Odpovědět