Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
[Návod] Ako zisťovať aktuálne info o JB ____________ Moje zariadenia: -iPhone 5S 16GB Space Gray - iOS 7.1 -iPad Mini with Retina display 32GB Space Gray - iOS 7.1 -MacBook Air 13" 2014 - OSX Mavericks
Ja si zprvu myslel ze to je jen elektronicky jako ze poslete obrazek treba na mal ci tak ale vy si to vytvorite a oni to jakoze vazne poslou tu pohlednici na postu
blbost.. drahe.. COREL Postcard pre iphone (ipod touch) posiela papierove pohladnice na uplne stejnom principe (vyfotis, doplnis adresu, odosles) za 0,99 dolaca po celom svete!!
Zkusil jsem ten Corel... uvidíme... Vyplnil jsem to s diakritikou, tak jsem zvědav, jestli se s tím poperou... Ještě malý dotaz. Odkud se mi strhává ten kredit nebo jak probíhá platba?
Ja jsem tem Corel zkousel taky a vypadalo to, ze to snad ani nefunguje, ale nakonec to doslo asi po trech tydnech. Mel jsem trochu problem pri odesilani, nejak se tomu nechtelo, pak jsem to jeste trochu upravil, pak teda znovu odeslal a chytlo se to. Problem pak byl v tom, ze mi postou prisla verze (jakasi meziverze), kterou jsem zrovna nechtel.
Co se tyce diakritiky - do textu ji lze bez problemu pouzit, ale adresu pak uvadet bez ni, jinak z toho bude zmatek. Divim se, ze to vubec dorazilo. Celkove to vypada hezky, akorat ten format pole s adresou se tam tezce nehodi a zbytecne to kazi dojem.
Naposledy upravil(a) SteveJSF dne úte led 03, 2012 3:01 pm, celkem upraveno 1 x.
Několik iPhonů, iPadů, MacBooků, Time Capsule, Apple TV, iPod Nano, AR.Drone...
Diakritiku určitě do adresy nepoužívat, já si to neuvědomil a zatraceně se divim, že to přišlo. Možná v tom byl problém, proč to tak trvalo. Každopádně bydlet v Práglu, tak to určitě nedorazí...
iPhone 3G - 8GB black iPhone 4 - 16GB black iPhone 5S 16GB Silver - iOS 8.3 iPhone 6 - 16GB gold iPad mini - 16GB wifi white AppleTV 3
Corel PostCard se mi vubec nedarilo zaplatit kartou. Zkousel jsem dve ktere bez problemu inet platby podporuji a pokazde chyba. Mozna to ma neco spolecneho s tim ze dneska uz Corel PostCard nemuzu najit na appstore Je nejaka podobna aplikace na posilani co podporuje CR?
Postcard (nebo postkarte) od vydavatele fotopost24. Jsou to Nemci. Chodi to spolehlive do 4 dnu. Na kvalitnim kodak foto papiru. Mozno platit paypal. Jen to stoji 1,49 euro...
V App Store vidim aplikaci Postcard autora Bitfield AB, ale te se to netyka. Akce 10 pohlednic zdarma se tyka aplikace od Corelu, ktera se jiz v App Store nenachazi. Corel se rozhodl s touto aplikaci (sluzbou) definitivne skoncovat a jejim dosavadnim uzivatelum zaslal mail, v kterem toto popisuje a uvadi detaily akce 10 pohlednic zdarma. Kdo ji tedy jeste mate nekde ve svem iPhonu nebo v iTunes, vyuzijte tuto akci a poteste sve pribuzne nebo zname originalni pohlednici.
Několik iPhonů, iPadů, MacBooků, Time Capsule, Apple TV, iPod Nano, AR.Drone...