Readability nebo instapaper
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
simir77
- Mírně pokročilý

Readability nebo instapaper
Ahoj mám takové dilema zda používat Readability nebo Instapaper.Instapaper používám delší dobu a v zásadě mi vyhovuje,ovšem Readability mi přijdou takový minimalistický prostě hezčí,ale jde samo také o funkce a podobně proto se obracím na Vás,kteří používají více nežli já a mohou tedy srovnat a mě toto dilema vyřešit.Díky za každou odpověd 

MiniBook Lenovo 1.60 GHz Windows 7
Ipad 16 GB WiFi
Macbook Air
Game center:simir77
Twitter: Simir7777
Ipad 16 GB WiFi
Macbook Air
Game center:simir77
Twitter: Simir7777
-
chris.dale
Re: Readability nebo instapaper
Já ti asi nepomůžu, používám Read It Later
Ale problém Readability ještě chvíli bude podpora aplikací třetích stran.
Ale problém Readability ještě chvíli bude podpora aplikací třetích stran.-
Kobra
- Klub čistého iOS

Já jsem začal používat Readability a spokojenost ale jak píše chris.dale než bude větší podpora pro Readability tak to ještě chvilku potrvá.

-
Lincoln Six Echo
- Moderator fóra

Já si článek buďto ohvězdičkuju v Reederu nebo odešlu do Readability. Poslední dobou používám spíš tu druhou možnost.
- iPhone 6s
- Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
- AirPort Extreme 5th gen
-
leevi
- Host

Já používám kombinaci Reeder + Instapaper a naprostá spokojenost. Readability zatím nemůžu přijít na chuť.
iPhone -> iPhone 3G S -> iPhone 4 S -> iPhone 5 S -> iPhone 6 Plus + iPad 3 g + iMac