Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Jako obraz se mi zda taky lepsi nez u facetime ale kdyz mam slabsi net tak se to mnohem vic seka a cely se to mnohem vic kouse nez facetime...zvlastni ze jsem si pres sbsettings vypnul wifi a zkusil zavolat a stejne mi to fungovalo-jen to pripojeni trvalo dele...a to jsem byl na edge...jsem myslel ze na edge to nejde...
vcera jsme to zkousili a na 3G non JB to naisntalovat nejde ... jinak na 3GS uplne v pohode a pres edge mozna jde jenom zvuk a pri zapnuti obrazu se to bude akorat vice sekat, je supr ze je pouze na me jestli si zapnu kameru nebo ne
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky " Manual iPhone iPhone 5S 32GB SpaceGreyMacBook White 2010iPad Mini 16GB Black wifi
tak jsem zkusil na iphone 4 pres egde s kamaradem samsung galaxy s(android), fungovalo to, jen u galaxy nefungovala predni kamera(vyvojari o tom vedi a pracuji na napravě.) obraz nebyl ostry, ale dalo se dobre vidět.
Zkusil jsem to ted navecer pres wifi s kamaradem, co ma android -3G sit tady jeste nemame , a myslim, ze je to srovnatelne s FT.Je to ale hlavne o rychlosti wifi a nebo site. Ale k dobremu vyuziti to oboje bude az tehdy, kdy to pujde i s jinymi protokoly na lince mobil-pocitac , napr. iChat, Skype apod.