Hlasování o lepší app na poznámky
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Mírně pokročilý
Hlasování o lepší app na poznámky
Nemůžu se rozhodnout jakou app pro poznámky.Jestli awesome note nebo evernote.Můžete ty co z Vás app používají či používali poradit.Moc děkuji.
MiniBook Lenovo 1.60 GHz Windows 7
Ipad 16 GB WiFi
Macbook Air
Game center:simir77
Twitter: Simir7777
Ipad 16 GB WiFi
Macbook Air
-
- Senior uživatel
Re: Hlasování o lepší app na poznámky
.:.
Naposledy upravil(a) soumrak dne stř kvě 01, 2019 9:22 am, celkem upraveno 1 x.
-
- Mírně pokročilý
jde mi jen o poznámky,vkladání fotek a občas i zvuk ale hlavně aby jsem měl jistotu,že se mi všechny poznámky neztratí.Mám obě aplikace,pro awesome note hovoří vzhled,vkládání fotek a podobně i synchronizace s googlem je ok,ale je pro mě zbytečně přeplácaná,protože na prezentace a úkoly používám omnifokus.Evernote je slušná aplikace ale má hrozné UI a je při více poznámkách nepřehledná ale to by se snad dalo nějak udělat,ovšem mám strach,že bude nějaký výpadek a přijdu o poznámky.ALE HLAVNĚ SE NEMUZU ROZHODNOUT JAKOU SI PONECHAT NA IPHONU I IPADU
MiniBook Lenovo 1.60 GHz Windows 7
Ipad 16 GB WiFi
Macbook Air
Ipad 16 GB WiFi
Macbook Air
-
- Senior uživatel
.:.
Naposledy upravil(a) soumrak dne stř kvě 01, 2019 9:23 am, celkem upraveno 1 x.
Ja pouzivam do skoly pages, nic lepsie som nikde nenasiel. Synchronizacia je absolutne super. Poznamky mam v iPade a ked si chcem nieco narychlo pozriet vytiahnem iPhone a je. Taktiez icloud.com sync si neviem vynachvalit