Find my iphone-ipod problem
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Host
Find my iphone-ipod problem
Ahoj, mam na dvou iphonech aplikaci find my iphone. Ted jsem ji chtel dat detem na ipody a kdyz dam pridat ucwt mobileme, nenabizi mi zadat apple id, ale jmeno, email, heslo a nazev sluzby. Push je ajtivovan, aplikace nainstalovana. A dela to na obou. Kdyz pouziju email a heslo jako apple id, tak to nebezi. Neni to nejak omezeno poctem zarizeni pod jednim uctem? I je to Problem ipodu? Predem diky
[edit=Metalgirl]Doplň si model zařízení v profilu, je to vyžadováno už při registraci.[/edit]
[edit=Metalgirl]Doplň si model zařízení v profilu, je to vyžadováno už při registraci.[/edit]
-
- Starý pes fóra :)
Re: Find my iphone-ipod problem
Free MobileMe funkčné len na iPhone,iPod4.Čiže na týchto zariadeniach treba aktivovať službu zadaním svojho apple ID a potom sa daju pridat aj nepodporovane zariadenia.
iPod, iPhone and iPad Firmware Download
MacBook Pro13,Early 2011,OS X Yosemite
iPhone6+,64GB,iOS 9beta3
MacBook Pro13,Early 2011,OS X Yosemite
iPhone6+,64GB,iOS 9beta3
-
- Moderatorka fóra
Záleží, na kterých zařízeních to chceš zprovoznit.
Jak píše makatch, nejdříve se musí ten účet založit na podporovaném zařízení, to je tedy iPad, iPod Touch 4 a iPhone 4 a až potom se dají přidávat starší zařízení jako jsou iPhone 3GS či iPod Touch 3 či 2.
Jak píše makatch, nejdříve se musí ten účet založit na podporovaném zařízení, to je tedy iPad, iPod Touch 4 a iPhone 4 a až potom se dají přidávat starší zařízení jako jsou iPhone 3GS či iPod Touch 3 či 2.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Host
No na dvou iphonech mi funguje, tak predpokladam, ze je sluzba aktivni. Jedna se o ipod touch kam to chci dostat. Kdyz jsem to daval manzelce na iphone, chtelo to apple id a heslo. A funguje. Pod stejnym uctem to chci dat na ten ipod a nechce to po me apple id, ale standartne jmeno, email, heslo a kdyz pouziju stejne jako apple id, tak to nejde. U uphonu mi to primo psalo, ze to chve apple id
-
- Moderatorka fóra
Jakou verzi iOS má ten iPod v sobě? Funguje to totiž pouze od iOS 4.2.1, na 4.1 a starším to nejde a na iPodu Touch 1g s 3.1.3 taky ne.
-
- Host
Super, diky. Maj verzi 4.1, tim se to vysvetluje 

-
- Host
přiživím se na odpovědích
na iPodu4 mi to ten ipod nenajde. Mám ho zaplej na wifi, na netu mi to iP4 najde, z iPodu najdu iPhone4 ale z netu iPod nenajdu - skončí to na vyhledávání. Kde je problém ?

na iPodu4 mi to ten ipod nenajde. Mám ho zaplej na wifi, na netu mi to iP4 najde, z iPodu najdu iPhone4 ale z netu iPod nenajdu - skončí to na vyhledávání. Kde je problém ?
No One Lives Forever
-
- Moderatorka fóra
Musí být wifi na iPodu aktivní a musí tvůj poskytovatel internetu podporovat vyhledávání jeho zařízení, aby se z toho dala určit adresa.
-
- Host
Sakra to je zajímavý problém ale nevadí. Takže problém je když iPod zloděj použije na wifi tak nemám vyhráno
No lepší to vědět hned
Díky MetalGirl

No lepší to vědět hned

Díky MetalGirl
No One Lives Forever
Nechcem kvoli tomu zakladať novu temu
Čo je to vlastne "Find my iPhone" ? Ako to funguje, čo je k tomu treba, ... atď
Mohli by ste mi tak podrobnejšie napísať niečo otom ? Jedine čo viem je že cieľom je aby ste našli svoje zariadenie ak to niekde stratíte
Čo je to vlastne "Find my iPhone" ? Ako to funguje, čo je k tomu treba, ... atď
Mohli by ste mi tak podrobnejšie napísať niečo otom ? Jedine čo viem je že cieľom je aby ste našli svoje zariadenie ak to niekde stratíte
-
- Moderator fóra
treba google? oficialni stranky applu?
http://www.apple.com/iphone/features/fi ... phone.html
http://www.apple.com/iphone/features/fi ... phone.html
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky
"
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi

Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi