Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Chtorr píše:teda pos.. upgrade většinou se přihlasím ale nějak se to nenaloguje ani do icq ani skypu vidím všechny of line dělato taky někomu
aj mne to robí. po nalogovaní klikni hore na svoj profil, prepni z pripojený na zaneprázdnený a zas späť na pripojený, potom klikni na kontakty a už ti to načíta. je to o ničom ale inak to nezobrazí....shit update!
Však to! Aj som to zmazal a chcel obnoviť tú staršiu verziu čo som mal v iTunes ale nechcelo to nainštalovať. Zrejme tá nová verzia tam nechá nejáký log súbor a už sa nedá klesnúť na staršiu...
funguje to nekomu? Idea je sice pekna - im vsude pod jednim uctem, ale me to nefunguje ani na webu ani v iphone, jen na pc. Navic by me zajimalo jestli kdyz si pres to pridam treba icq kontakt jestli pak v originalni icq aplikaci taky bude videt. Proste na web ani na iphone se mi to neprihlasi - na webu skonci pri nacitani uctu, na iphone na signing in. Hlavne jsem to chtel na SIP a skype volani bez skype.
1/ Je to jednoduche.. spustis na iP. aplikaci a provedes zrizeni noveho uctu.. to same se da udelat i na strankach nimbuzz.com.. hned na uvodni strance je odkaz na "New user".. A snad mas aspon trochu zkusenosti s tim, jak se registrovat na ruznych strankach.. tady na iphone.cz se ti to povedlo.. tak pokracuj.. "Keep going.." 2/ A ja mam zas dotaz, zda nekomu blbne nimbuzz na iP. i na webu.. (a nasledne i klientu Miranda na PC).. predtim se v poho prihlasil i k Facebooku.. a ted to po mne pokazde chce zadat kvuli bezpecnosti datum meho narozeni.. a i kdyz ho opakovane zadam.. tak se k FB nepripoji.. Takze za eventuelni rady moc moc diky!!
tak testoval som tento Nimbuzz, je to v skutku velmi dobra aplikacia, len mi pripada ze ten Push je strasne obmedzeny... vydrzi maximalne 30 min. a potom treba zapnut aplikaciu nanovo... taky AIM ma 24 hod. login ked uzivatel opusti aplikaciu... aspon ze je zadarmo:)
Nimbuzz mi zacal vypisovat Service notification Oops, the Skype service is not fully working now. We are looking into it ??? Co je to za problem stretol sa stym niekto???
Zdravím, prosím Vás nevíte někdo prosím jak udělat aby mi aplikace bežela i když vypnu displej? Vím že se to tu řešilo pomocí nějakého prográmku, ale nevím jak ho mám do mobilu dostat.. Přes Cydii? Děkuju....
díky... a na tom linku, to je nějaká aktualizace aby nimbuzz běžel i na pozadí? Děkuju
EDIT: Prostě zkouším jak chci, ale při vypnutí displeje jsem off-line ((
Takto se editují příspěvky a nevytvářejí se doubleposty (alespoň ne na našem fóru). Řiď se tím pravidlem (doporučuji prostudovat si pravidla fóra), protože příště ti už doublepost smažu bez varování. Beavers.
1. Udělej jailbreak iP. 2. Nainstaluj backgrounder (umožňuje běh aplikaci na pozadí). 3. Nainstaluj Insomnia a zapni to (zůstaneš připojenej k wifi i ve spánku). 4. Spusť nimbuzz a chvíli podrž tlačítko plochy - nimbuzz se ti sice zavře, ale zůstane běžet na pozadí. 5. Ohlídej, že máš zaplý notifikace atp.... Prostě projdi nastavení všeho.
Díky za radu, ale bohužel mám 2 týdny starý IP s nejnovější verzí softwaru a je chráněný proti JB nebo se na to zatím nepřišlo.. Už jsem zkoušel 2x, ale když se IP restartuje, tak už se nerozjede a pak je potřeba dát RESTORE ((
Mám taky ten nejnovější: po restartu musíš vždy provést jailbreak. Takže si hlídat, aby ti nedošla baterka na cestách a v kapse na flashce mít pro jistotu jailbreak (a v baťohu notebook .
A teď zpět k Nimbuzz: Nimbuzz neumí zobrazit avatary k jednotlivým kontaktům? U Fringu jsem byl zvyklej, že mi ukazoval fotky (obrázky), co si kdo dá ke svýmu kontaktu. To Nimbuzz neumí?
mám malý problém, mainstalovala jsem si Nimbuzz, FB a Skype funguje, ale když se snažím přihlásit na účet ICQ, vyplním login a heslo, zmáčknu "save" a aplikace se vzápětí (bez nějakého ověřování) vrátí na stránku s přehledem účtů, samozřejmě bez přihlášení. Takhle to trvá již několik dní. Nevíte, co dělám špatně?