Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Na AppStore je aplikace Remote. Údajně můžete iPhone naučit IR ovládání různých audio, video, TV apod.miláčků domácnosti. Může mi někdo říct, jestli to má odzkoušené a hlavně vysvětlit princip fungování, když iPhone nemá IR????
No urcite iphone ako IR ovladac nepouzijes!ale mam pocit ze aby ti ta app fungovala tak si budes musiet dokupit zo stranky vyrobcu taku srandu ktoru pripojis na iphone a to je ten IR ovladac.a ta sranda neni lacna!ak sa mylim opravte ma.
Ne, ta apliakce Remote slouží k úplně jinému účelu a to k ovládání iTunes hudby na počítači nebo na apple tv přes wifi síť. Nejsem si jistá, jestli i přes bluetooth by to šlo.
Prostě mám puštěné na počítači iTunes a nechce se mi k němu chodit, abych to zhlasila nebo ztišila nebo vypla či zapla přehrávání, tak na to mám aplikaci remote, pomocí které ovládám iTunes. Remote se spáruje s iTunes a funguje to tak, že se mi na iPodu objeví všichni umělci, skladby, playlisty atd. mezi nima si pak přepínám a libovolně pouštím. Vypadá to jako iPod přehrávač na iPhonu s tím, že se mi ale zobrazuje knihovna v počítači, v iTunes.
Ano o yom jsem cetl, koupis si za x dolaru neco jako ovladatko k wii konzoli, do toho das ip, na nem mas spusttenou app a ta krabice ma na sobe ir, v ipn mackas a "pry" to funguje... No ja radsi origo na tv...
Requirements: ? Universal Remote Case hardware by POWER A ? iPhone 3GS or iPhone 3G ? Universal Remote App v2.0 by POWER A ? powered by UMEE ? An infrared device and original IR remote control, in the case that the device is not already located in the built-in codes
MacBook Pro Retina 15 10.10 iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5 iPad mini Retina 32GB 8.1.2