SMS aplikace bez chatové funkce
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Starý pes fóra :)
SMS aplikace bez chatové funkce
Před upgradem na 4.0 jsem měl v brejknutém iP 3G aplikaci, která mi zobrazovala SMSky "klasicky, ne formou dialogu, který mě dost prudí. iP s 4.0 se mi už nechce znova odblokovávat, máte někdo tip na aplikaci, která by to uměla a byla přístupná v App storu?
> > > www.PDA-Prislusenstvi.cz < < <
-
Re: SMS aplikace bez chatové funkce
Zadna takova v AppStore neexistuje
Life sucks. And then you die.
-
- Senior uživatel
... neboli je to nabourání do systémové aplikace... ale muzu potvrdit, je je ip (3G) temer stejne rychlej...
iPhone 4S (32 GB) | iPad 2 (32 GB) | MacBook Pro mid 2012 (16 GB RAM, 480 GB SSD)
-
No, já měl koupenou aplikaci tuším iSMS přes Cydii, ale doufal jsem, že to budu moci vyřešit jinak.
> > > www.PDA-Prislusenstvi.cz < < <
-
- Senior uživatel
jak rikam... bud to zase JBnout, nebo mas smulu... neco takoviho by apple do app store nepustil...
iPhone 4S (32 GB) | iPad 2 (32 GB) | MacBook Pro mid 2012 (16 GB RAM, 480 GB SSD)