Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Dobry den Damy a Panove, Jsme bych chteli vam predstavit novy App pro vas oblibeny iPhone, a to je "iBenzinky"!!! Ted pri nejakych extremnich situacich nemusite hledat jidlo pro vaseho "kone" "iBenzinky" vam s tim pomuze! V seznamu prakticke vsichni nejvetsi benzinky CR!
""V seznamu prakticky vsechny nejvetsi benzinky CR!""
>> nejvetsi benzinky vetsinou kazdy zna nebo josu dobre oznacene a nepotrebuju na to aplikaci, to co je skutecny problem je kdyz jedu pres male vesnice a jsou tam bezejmene cerpaci stanice ktere me mohou zachranit
a) když jsem psal příspěvek, appstore mi aplikaci nenašel
c) DOČKÁM SE ODPOVĚDI? Nebo si mám zase myslet, že je to někde stáhnutá cizí práce? U WifiFreeCZ jsme se odpovědi taky nedočkali. Vyděláváte na ochotě jiných lidí sbírat data?
MBPR 16" iPhone 11 Pro iPad Pro 11" iPad Mini 2 4G ATV 4K Withings SmarScan
iTukan píše:a) když jsem psal příspěvek, appstore mi aplikaci nenašel
c) DOČKÁM SE ODPOVĚDI? Nebo si mám zase myslet, že je to někde stáhnutá cizí práce? U WifiFreeCZ jsme se odpovědi taky nedočkali. Vyděláváte na ochotě jiných lidí sbírat data?
Tezko odpovedet na tuto otazku, protoze jsou vice zdroju, to muze byt oficialni stranky benzinek, mapy, vlastni sber a td! Nechapu co konkretne vam vadi a zajima? Verejne dostupne zdroje jsou verejne dostupne!
Zvlast chci rict nekolik slov ohledne "Vyděláváte", jestli si myslite ze timto zpusobem se da vydelavat nejake obrovske penize tak si mylite! Je to jen jako brigada!
Na konec chtel bych rict, ze to je tezka prace, a delame to abychom usnadnili vas zivot.
Konkrétně mě zajímají zdroje použitých dat, nevím co je na tom špatného. Bývá zvykem uvádět použitý zdroj dat, případně že data byla použita se souhlasem toho a toho... atd. To že nějaký zdroj je veřejně dostupný ještě neznamená, že se smí použít jen tak, natož k vlastním komerčním účelům. Vůbec s tím nemá co dělat kolik si tím kdo vydělá. A ohánět se tvrzením, že se to dělá pro jiné aby měli lehčí život, je zcela zcestné. Asi bych doporučil prostudovat si nějaké zákony a pojmy... autorský zákon, duševní vlastnictví, atd. Berte to jako vlastní ochranu.
MBPR 16" iPhone 11 Pro iPad Pro 11" iPad Mini 2 4G ATV 4K Withings SmarScan
OT: iTukan, verejne, volne siritelne data ti nikto udavat nemusi. Zalezi to na autorovi/vyrobcovi app. Pokial ma udaje zo stranok benziniek tak si myslim, ze si to vies pozriet aj sam.
kotopold: Je to len brigada? Na to sa neda zarabat? usmevne. App Cookmate od tapmates ti nieco hovori? Su to cesi a za necely mesiac boli milionari
Dobry napad + dobry grafik + sikovny programator = velmi dobry zarobok
iPhone XS white iOS 13.x, iPhone #1 3.1.3 Orange MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM Čítajte pravidlá fóra!
Nic proti autorovi, ale aplikace mi přijde celkem zbytečná v době, kdy má kdekdo navigaci (databáze benzínek tam ve slušné navigaci je, v těch slušnějších se dají dohrát i databáze, např. z poi.cz - aktualizováno v podstatě denně!). Navíc mě tam ta navigace dovede do slova a do písmene za ručičku, až na místo... Pokud by ale uměla aktuální ceny PHM, tak bych mlčel...
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
andrejkovo1 > Ruku na srdce... Když mám auto, tak mě zajímají benzínky a z hodně velkého procenta mám i navigaci. Když auto nemám, tak jsou mi benzínky ukradený a navigaci určité zajímavé procento ale i má.
Tyhle "databázový" aplikace jsou k něčemu pouze do určité míry (benzinky, WiFi, banky, bankomaty, atd. umí navigace taky - a nejen to, když ale zjistíš, jaké boty tady jsou např. v bankomatech, tak možná změníš názor i úhel pohledu - kolikrát to bylo aktualizovaný?). U benzínek je to asi nejvíc vidět, hlavně že píšeš o 100 Eurech, ale ty ceny jsou dnes naprosto jinde (od cca 25 do 70 Eur, jo máš pravdu, poslední TT ve verzi Europe je za 99 Euro, ale navigace za polovinu tý tebou zmiňovaný ceny je naprostá realita). A dokonce ta nejlevnější navigace po cca roce převálcovala do této doby nejprodávanější Navigon, takže bych byl v tomto naprosto klidný, na výkřiky do tmy je svět zvyklý. Benzinky umí. A ještě víc.
Takže jak píšu, být tam aktuální ceny, tak držím hubu... Je mi ale milejší si dát jedno pivo nebo koupit malý nanuka anebo litr nafty, než těch dvacet/ třicet Kč zbytečně vyhodit do kanálu... Každého volba (on byl iPhone taky asi za hubičku, a těch zbytečností v AppStore je asi málo - tak tam bude další, 1000 lidí po dvacetikoruně a je na dovolenou, mít na auto a iPhone a nemít pětikilo na navigaci?)...
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021