Dá se dostást PDF do iPhonu když neni JB?
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Díky předem za radu.
Díky předem za radu.
Re: Dá se dostást PDF do iPhonu když neni JB?
A nejaky co je free?
Naposledy upravil(a) duril dne pát úno 26, 2010 11:30 pm, celkem upraveno 1 x.
Tím že si ho jailbreakneš chceš říct co? Warez se tu neřeší!
Ja vim ze se neresi warez, ale co se resi pak tady?
viewforum.php?f=73
Ja jsem myslel,ze mam nejaky program,treba iPDF,ale nevim jak bych dostal konkretni dokument do toho programku pres PC, pouzivam iPhone Folders.
viewforum.php?f=73
Ja jsem myslel,ze mam nejaky program,treba iPDF,ale nevim jak bych dostal konkretni dokument do toho programku pres PC, pouzivam iPhone Folders.
Vzdy je to v popisu...
Stanza je myslím free.
Stanza je myslím free.
Preboha ľudia,nepodozrievajte každého zo zlodejín ale radšej sa pozrite do Googlu.
Aji reader free PDF reader! AppStore.
http://itunes.apple.com/us/app/aji-read ... 79138?mt=8
edit: stanza nepodporuje PDF.
Ak ti ide iba o PDF free tak toto ak chceš prepracovaný formát ePub z ktorým je dosť prace ale výsledok stojí zato tak stanza aj ja ju mám na PDF používam goodreader ale nejaký čas som mal toto a zadarmo je fakt super!
Aji reader free PDF reader! AppStore.
http://itunes.apple.com/us/app/aji-read ... 79138?mt=8
edit: stanza nepodporuje PDF.
Ak ti ide iba o PDF free tak toto ak chceš prepracovaný formát ePub z ktorým je dosť prace ale výsledok stojí zato tak stanza aj ja ju mám na PDF používam goodreader ale nejaký čas som mal toto a zadarmo je fakt super!
No ale stale mi nikdo neporadil ako dam ten subor pdf z PC do iP, do toho programku co ste mi tu poradili.
Zkousej, hledej, google ti pomuze. Nebo cekas, ze te nekdo povede za packu?
Do stanze PDF nedas!
A do aji readeru jedine cez Wifi,web.
Good reader si asi nekupil ale tiež wifi,FTP,web.
Edit: teraz som si to prešiel celé a ty si vážne zviera prizivujuce sa na iných!
Zmija!!
A do aji readeru jedine cez Wifi,web.
Good reader si asi nekupil ale tiež wifi,FTP,web.
Edit: teraz som si to prešiel celé a ty si vážne zviera prizivujuce sa na iných!
Zmija!!
Jaaa? no chlapi co si vy mslite o mne? 
Ja taky poctivy?
A na kom sa podla teba prizivujem?

Ja taky poctivy?
A na kom sa podla teba prizivujem?
-
- Moderator fóra
Dost! Věnujte se tématu a ne osobním soudům, děkuji.
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
To je pravda,ja jsem chtel jen vedet jak dostanu pdf z PC do iPhonu,nemuzu to nikde najit.
-
- Starý pes fóra :)
duril :
hele vzdyt ti uz poradili,placenou verzi i neplacenou,tak si z toho neco vyber,a zkus to.Je toho more.Pujdes na appstore,zadas "PDF" a mas to 
Myslim si,ze taz dat LOCK,prosta otazka,prosty odpoved.

Myslim si,ze taz dat LOCK,prosta otazka,prosty odpoved.
Ale tady mi asi nikdo nerozumi,ja nechci vedet jak daom tu aplikaci do iP,ale jak dam konkret dokument do aplikace an iP pres kabel.Na iPhone Folders mi iP najde,ale nevim kam bych to mohl vlozit abych si to nasel v iP,doufam ze jsem to napsal zrozumitelne.
-
- Senior uživatel
Preste tak v App Store je vela aplikacii aj free aj platenych staci hladat,napr.DropBox a plno inych treba si len vybrat 

-
- Starý pes fóra :)
protoze ty nerozumis 
hele zkus GoodReader LITE verzi , nemusis mit JB a stejne to do iphonu das.Ty jsi jenom linej to zkusit.

hele zkus GoodReader LITE verzi , nemusis mit JB a stejne to do iphonu das.Ty jsi jenom linej to zkusit.
Ke kazde aplikaci pdf je dodavan manual nebo napoveda kde je to jasne popsano. My to za tebe delat nebudeme 

-
- Mírně pokročilý
Já osobně doporučuji Quickoffice - fakt super program a ta cena je přiměřená za to, že je tam "word", "excel" a podporuje spousty formátů, včetně pdf. Cokoliv si do něj nahraješ přes wifi, vůbec nepotřebuješ kabel, prostě pecka.
iPhone 8Gb Listopad 07, iPhone 16Gb Květen 08, IPhone 3G 16Gb červen 10, iPhone 3Gs 16Gb červenec 10, iPhone 4 16Gb Prosinec 10, iPhone 5 Listopad 12, Macbook Pro 15'' 2.0 GHZ i7 16GB RAM 120GB SSD, Apple TV 2 Leden 12