Dock [CYDIA]

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
JackieTran
Starý pes fóra :)

Dock [CYDIA]

Příspěvek od JackieTran »

V cydii se objevila jedna vecicka, "Dock" .

Vyuziti : napr.Mate otevrenou nejakou aplikaci,treba nastaveni a chce co nejrychleji se dostat do nabidky DOCK v menu,staci dvakrat kliknout na statusbar aDvakrat kliknete na StatusBar a hned se vam objevi ...

Obrázek

Vyzkousejte si to :)

Mazda1

Re: Dock [CYDIA]

Příspěvek od Mazda1 »

je to placene?

JackieTran

ne

andrejkovo1

Příspěvek od andrejkovo1 »

ano

JackieTran

andrejkovo1 : kde jsi nasel ze je placene :lol:

rohe
Host
Host

Příspěvek od rohe »

Vypadá to dost zajímavě, jen tápu a to pořádně v nastavení této aplikace. :oops:

andrejkovo1

ked si ju otvoríš ponúkne ti 3 dnoví trial :)

JackieTran

andrejkovo1 : nastahnul jsi nahodou neco jineho :D , ja to mam tez ze cydia a zadny trial tam nevidim,ani v Rock

rohe
Host
Host

Příspěvek od rohe »

jackietran píše:andrejkovo1 : nastahnul jsi nahodou neco jineho :D , ja to mam tez ze cydia a zadny trial tam nevidim,ani v Rock

Raději bych to nerozváděl, jakou verzi si stáhnul zrovna ty. Jedna je opravdu placená a ta druhá.... :roll:

juslik
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od juslik »

rohe len tak nainstalovat cracknutu aplikaciu z cydie nejde..jedine z appstore takze najvacsi podvodnik si tu ty !
Obrázek iPhone 5S Gold
Obrázek iPad 2
Obrázek MacBook Pro 13,3" SSD
Obrázek LED Cinema Display 27"

JackieTran

Heledte jestli chcete rict ze mam tu cracknlou verzi tak jste na omylu.
Prosim v mem topicu o cracklych verzech nezminujte ,tim jenom postvete MODY :!: ..

ZDE vidite ,ze "DOCK" neni placena aplikace :
Obrázek

Kdyby to byla placena,byla by tam cena

rohe
Host
Host

Příspěvek od rohe »

Tak teď jsem to zamotal já! Omlouvam se. Chtěl jsem to jen uvést na pravou míru. A až teď jsem našel tuto verzi 3.40.
Ještě jednou se omlouvám za nedorozumění.

andrejkovo1

no stiahol som ju z ispazio repa :D

edit: no tak su tam dve jedna je dock z ispazio podla obrazku je to ona a je platena
edit2: druha je dock od neviem už koho je to uplne ina aplikacia ma ikonku ako si postol screen z rock a je free.
Naposledy upravil(a) andrejkovo1 dne ned úno 21, 2010 11:55 am, celkem upraveno 1 x.

andrejkovo1

Ke tvé škodě je tento double post smazán. Přečti si pravidla. Beavers.

andrejkovo1

Triplepost. Dtto jako výše. Beavers.

konyman
Host
Host

Příspěvek od konyman »

Tak nevim stahnul jsem si tuto app ze cydie, ale nic to nedela :?:

rohe
Host
Host

Příspěvek od rohe »

Tak to mi povídej! Já se s tím peru už od včera, teda co jsem stáhnul tu verzi 3.40
Měl by se pravděpodobně podle překladu dole pod Dockem udělat nějaký aktivní proužek, nic takového já teda nemám, ale když jakoby přejedeš ze spoda prstem nahoru pres ikony v Docku, vyjedou najednou ikonky.... :wink:

JackieTran

po nainstalovani se ti objevi v menu dalsi ikonu,kliknes na to,a pote si muzes v nastevni (v tom programu) nastevit jak to aktivovat

milan2022
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od milan2022 »

V cydii sú dva aplikácie Dock ide ale o úplne odlišné aplikácie

Obrázek

Jedna je platená
http://www.clezz.com/dock/

andrejkovo1

ano ano jedna platená funguje tak že klikneš dva krát na status bar..a ta neplatená funguje že keď taháš zo spodu docku do hora tak sa ti objavi další dock s aplikáciami :P

custom
Host
Host

Příspěvek od custom »

nevim jak do aplikace dock dostat ikony :P
nevite nekdo?
mam tam 3 a nevim jak jsem je tam dostal :mrgreen:
kdyz treba spustim kontakty tak se mi tam objevi i kdyz je zavru ale jakmile je v SBS odstranim z procesu tak uz nejsou ani v dock app.
poradite jak je tam mam dostat??? :mrgreen:

andrejkovo1

Dock funguje s backgrounderom..akonahle si niečo backgrounduješ..tak sa ti tam objaví a klikneš dvakrat na status bar..a klikneš na aplikaciu...je to niečo ako backgrounder stara verzia kde šlo prepínať medzi app :)

Fillbiker

Příspěvek od Fillbiker »

Taky jsem ze zacatku tapal, ale uz nekolik mesicu to pouzivam a je to naprosto vyborna aplikace. Takovyhle by prave mohli klidne byt placeny, na rozdil od jinych zbytecnosti.
Koukni se na youtube, tezko se popisuje jak se s tim dela.
Kdyz chces pridat do docku novou app (napr. Cydii), tak spust Cydii. Az ti naskoci, tak ji 2x klikni na StatusBar a otevre se ti napravo Dock, ve kterem bude nahore ikonka Cydie a bude u sebe mit modrou tecku (ta tecka znazornuje bezici aplikace), chytni ikonku Cydie a rychle ji pretahni 45° dolu doprava - staci jen kousek a tam pust. Vrati se ti zpet nahoru, ale objevi se ti u ni mala cerna sipka, jako zastupce. A mas ji pridanou. Stejne se to dela s jinyma aplikacema. Dock zavres tak, ze soupnes jen tak naprazdno prstem od stredu obrazovky doleva. A ikonky zahodis z doku tak, ze je presunes vodorovne doprava jakoby ven z iphone.
A nakonec, aplikace se daji zavirat (safari, mail apod. - ty bezici) tak, ze chytnes ikonku (tu bezici app s modrou teckou) a pretahnes ji 45° doleva jakoby ven z iphona a po ceste skoro u okraje displeje ji pustis.
Vyzkousej si to, osvoji se to hodne rychle. Jinak v Docku klasicky scrollujes, kdyz tam mas hodne app.

Fillbiker

Příspěvek od Fillbiker »

Jeste dodam, vsechny app, ktere si hodis do docku, pak myslim musis skryt v Hide icons, aby nebyly na spring boardu. (teda pokud je tam nechces...) Je to rychlejsi a hezci, nez pouzivani Categories.
Ja osobne mam Categories i tohle.
- mene pouzivane app mam ve slozce Aplikace (Categories)
- hry ve slozce Hry (Categories)
- nejvice pouzivane mam na springboardu
- hodne pouzivane v Docku.
Diky tomu mam jednu a pul stranky ikon na SB, jen dve slozky s par app, a zbytek - hodne app - se skryva v Docku, pripraveno kdykoli vyskocit, kdyz je potreba. :D

andrejkovo1

dakujem Fillbiker vdaka teba ma premna ta aplikacia kupu keď som ju skúšal pripadala mi nanič..ale ako si tu postol že sa daju robiť skratky tak je to velmi užitočná aplikácia vyhodil som backgrounder a namiesto neho som si nastavil dock :)

rohe
Host
Host

Příspěvek od rohe »

Tak mě tato verze 3.40 způsobuje pády iPhone, nevím proč, hlavně když chci třeba vytočit tel. číslo, které mám v oblíbených s vytvořeným avatarem a pokaždé mi iPhone spadne. :?

andrejkovo1

rohe ta verze 3.40 nieje tato aplikacie je to ina aplikacia :D.. ano aj mne padala preto som ju vymazal :P

2L8
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od 2L8 »

Ja som ju vyskusal, ale neviem, velmi az tak nenadchla ... :roll: Len ma teraz neukamenujte.
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7, iPhone 12 Pro Max 128 Gb Pacific Blue, AirPods, ukážky z výkonu hrania hier na iPhone 12 Pro Max https://youtube.com/channel/UC0epMh6cOejnw5LHXdGSVwA

Chris8
Host
Host

Příspěvek od Chris8 »

Fillbiker píše:Taky jsem ze zacatku tapal, ale uz nekolik mesicu to pouzivam a je to naprosto vyborna aplikace. Takovyhle by prave mohli klidne byt placeny, na rozdil od jinych zbytecnosti.
Koukni se na youtube, tezko se popisuje jak se s tim dela.
Kdyz chces pridat do docku novou app (napr. Cydii), tak spust Cydii. Az ti naskoci, tak ji 2x klikni na StatusBar a otevre se ti napravo Dock, ve kterem bude nahore ikonka Cydie a bude u sebe mit modrou tecku (ta tecka znazornuje bezici aplikace), chytni ikonku Cydie a rychle ji pretahni 45° dolu doprava - staci jen kousek a tam pust. Vrati se ti zpet nahoru, ale objevi se ti u ni mala cerna sipka, jako zastupce. A mas ji pridanou. Stejne se to dela s jinyma aplikacema. Dock zavres tak, ze soupnes jen tak naprazdno prstem od stredu obrazovky doleva. A ikonky zahodis z doku tak, ze je presunes vodorovne doprava jakoby ven z iphone.
A nakonec, aplikace se daji zavirat (safari, mail apod. - ty bezici) tak, ze chytnes ikonku (tu bezici app s modrou teckou) a pretahnes ji 45° doleva jakoby ven z iphona a po ceste skoro u okraje displeje ji pustis.
Vyzkousej si to, osvoji se to hodne rychle. Jinak v Docku klasicky scrollujes, kdyz tam mas hodne app.

Jak tam mám přidat Shazam ? Na status bar nelze kliknout (při spuštění zmizí)
Apple iPhone 3G 16GB -> SGS1 -> SG Nexus -> iPhone 5 32GB -> SG Note 2 -≥ iPhone 6+ 16GB -> iPhone 6+ 64GB
Děkuji vstřícným moderátorům !

andrejkovo1

normalne ju backgrounduj :P..použi backgrounder..potom na SB klikni na status bar ... pridaj záložku..a vypni app pretiahnutím do prava :)

Chris8
Host
Host

Příspěvek od Chris8 »

Backgroundovat mám jak - Vysvětli mi to prosím, jako kdybys to bysvětloval blbýmu
Díky
Apple iPhone 3G 16GB -> SGS1 -> SG Nexus -> iPhone 5 32GB -> SG Note 2 -≥ iPhone 6+ 16GB -> iPhone 6+ 64GB

andrejkovo1

stiahni si z cydie backgrounder for 3.x ... potom zapni applikaciu..podrž dlhšie home button..a aplikacia sa skryje do pozadia..nevypne sa a možeš si ju dať do docku :)

Chris8
Host
Host

Příspěvek od Chris8 »

Díky ,
Chris8

Ale já psal, jak pro blbýho - Takže krok po kroku, jak mám dostat do docku tu app Shazam ?

Edit : Už mi to došlo - THX :D

Odpovědět