IM + a problem s push v lockscreen a mimo app
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
rafakpo
IM + a problem s push v lockscreen a mimo app
Zdravim prave som si naistaloval IM+ no mam problem ked som v lockscreene alebo mimo alikacie ziadnu push mi nezobrazi na displaji len zvuk ze mam novu push spravu , viete pomoct ???
-
PaDoX
Re: IM + a problem s push v lockscreen a mimo app

A aplikácia musí byť samozrejme úplne vypnutá aby chodili push notifikácie (žiadny backgrounder).
-
rafakpo
Super vdaka za tip , este otazka to iste musim urobit aj pre klasicky email aby mi chodil push? naco potom pouzivat backrounder ked potom aplikacie nejdu ako maju? Vies aj ako implementovat ibis mail?
-
rafakpo
ešte jedna otázka mimo tému po krátkom čase keď je iPhone locknuty sa WiFi odpoji a tým pádom mi nepríde push ako urobiť to aby aj po locknuti WiFi ostalo zapnute?
-
PaDoX
Insomnia zo Cydie (nutnosť jailbreaku)
-
rafakpo
ešte jedna vec ako oklamat iPhone aby si myslel pri app im+ fór skype že ide cez 3g gprs i keď by šiel cez WiFi ?