A já se ptám, jestli náhodou neexistuje nějaká podobná, čí stejná aplikace - kalkulačka pro naše milášky iP??? Díky za info
Inteligentní kalkulačka pro iPhone
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
Bill
Inteligentní kalkulačka pro iPhone
Zdravím všechny, mám dotázek. Kamarád si koupil Nokii N97 a ukazoval mi tam velmi zajímavou aplikaci - kalkulačku, kde jste stylusem (nebo nehtem, páč to má displej ble ble
) napsali číslo pak mat. znaménko, zase číslo, potom přidali třeba odmocninu a dali spočítat. Pěkné na tom je to, že to rozpoznalo všechny číslice, znaménka a ihned to převedlo do klasické psané formy. Ale se vším všudy. Tzn., že když jste napsali vzoreček, aplikace je převedla do sys. písma a tento vzoreček vypočítala.
A já se ptám, jestli náhodou neexistuje nějaká podobná, čí stejná aplikace - kalkulačka pro naše milášky iP??? Díky za info

-
JackieTran
- Starý pes fóra :)

Re: Inteligentní kalkulačka pro iPhone
hmm..nejkomfortnejsi kal. pro ip je SpaceTime,to umi vsechno
-
Bill
JJ Spacetime vypadá dobře a hlavně je to použitelný matematický soft. Ale mě se jedná o to rozpoznání psaných číslic, matematických symbolů (zkrátka to umí po vás přečíst a převést do digitální formy znaky...) a pak následné převedení do systémového písma a následný výpočet. Vypadá to vcelku efektně a použitelně.
-
JackieTran

ahaa,takze ten tvuj kamos neco napsal na papir pote to vyfotil a ten mob to spocital jo? mazeec
to si myslim na iphone fakt neni (zatim)
to si myslim na iphone fakt neni (zatim)
-
Bill
?????????? nic jsem nepsal o focení, ale o stylusu. A k čemu je takový stylus??? Asi na displej mobilu
Už nevím, jak to napsat: prostě napíšeš na displej číslice a matematické znaky, výrazy, vzorečky, mobil (aplikace) to převede (rozpozná psané písmo a znaky) a vypočítá.
Ale jinak to cos psal by nebylo špatné....
Ale jinak to cos psal by nebylo špatné....
-
JackieTran

" rozpoznání psaných číslic, matematických symbolů (zkrátka to umí po vás přečíst a převést do digitální formy znaky...) a pak následné převedení do systémového písma a následný výpočet."
jsem to pocgopil jako ze to vyfotil.
no to ale stejne zadna podobna aplikace na to neni podle me
jsem to pocgopil jako ze to vyfotil.
no to ale stejne zadna podobna aplikace na to neni podle me
-
havran66
- Mírně pokročilý

Jelikož IPhone má kapacitní display, tak u něj rozpoznání psaného textu podle mě není možmý.
-
cernakus
- Mírně pokročilý

havran66:
samozřejmě že rozpoznání psaného textu je možné a pro angličtináře to funguje velmi dobře. Hledej na appstore Writepad (je to free) a můžeš machrovat před kamarády, že iphone umí rozpoznávat písmo
Bill:
Tebou popsaný kalkulátor se na iPhone zatím nenachází. Nicméně příště stačí do google zadat 2 klíčová slova - jméno aplikace ze symbianu/windows mobile a iphone. Věř mi, že pokud udělali port na iphone, na 90% bude mezi prvními třemi odkazy odkaz přímo na výrobcovu stránku. Takhle si občas kontroluj web, možná to někdo fakt portne.
samozřejmě že rozpoznání psaného textu je možné a pro angličtináře to funguje velmi dobře. Hledej na appstore Writepad (je to free) a můžeš machrovat před kamarády, že iphone umí rozpoznávat písmo
Bill:
Tebou popsaný kalkulátor se na iPhone zatím nenachází. Nicméně příště stačí do google zadat 2 klíčová slova - jméno aplikace ze symbianu/windows mobile a iphone. Věř mi, že pokud udělali port na iphone, na 90% bude mezi prvními třemi odkazy odkaz přímo na výrobcovu stránku. Takhle si občas kontroluj web, možná to někdo fakt portne.