Program na počítání dat
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Program na počítání dat
Ahoj, existuje na ip 3g nějaký program co počítá data která mi protečou přez net? Jde mi o to, že mam limit od operátora 100mb měsíčně a nerad bych ho přetáhl. Díky moc za radu 

-
- Moderator fóra
Re: Program na počítání dat
Standartne v systemu - Nastaveni > Obecne > Pouziti
Nepocita to se 100% jistotou....
Nepocita to se 100% jistotou....
MBPR 16" iPhone 11 Pro iPad Pro 11" iPad Mini 2 4G ATV 4K Withings SmarScan
-
- Moderator fóra
Pokud jsi u Vodafone, buď ujištěn, že tě upozorní SMS, až se dostaneš na 75 MB a před dosažením 100 MB hranice by ti měli zpomalit internet natolik, že bys těch 100 MB nemohl dosáhnout před koncem období. Jinak v tom přehledu v Nastavení ber v úvahu odeslaná i přijatá data. Tento součet je ale vždy nižší než než skutečnost, ale není to zase tak velký rozdíl. Myslím si však, že by to mělo počítat stejně a číslo by se mělo podobat tomu, které uvádí operátor (zde VF).
ano jedna se o VF.. ted jsem se koukal do nastaveni - diky za radu a je to tam. rozdil je malej. DIky moc 

ja mam T-mobile SK mam 1 gb dat a po prekroceni hranice 900 mb mi tiez pride sms kde ma upozorni na prekrocenie dat