díky za rady
Nejde mi stahovat na iP přes Safari
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
and.Adam
- Host

Nejde mi stahovat na iP přes Safari
Jak už sem napsal v hlavičce, vůbec mi nejde stahovat přes Safari ikdyž mám nainstalovaný z Cydie Safari Download Plug-In... vždycky se objeví jestli to chci stáhnout .. dám download a pak mi to vyhodí červeně hlášku Stahování selhalo. Stahování nemohlo začít. Prosím poraďte kde by mohl být problém
Wi-Fi či EDGE mám zapnuto
tj samozřejmostí 
díky za rady
díky za rady
first iDevice: iPhone 4S 16GB 5.1.1 CZ
second iDevice: iPod Shuffle 3. gen Silver 4GB
PC: nBook Lenovo IdeaPad Z570 (i5 2,5Ghz -> 3,1Ghz, 8GB DDR3, 750GB HDD, Win7 Home Premium 64bit)
PC: nBook Lenovo IdeaPad Z570 (i5 2,5Ghz -> 3,1Ghz, 8GB DDR3, 750GB HDD, Win7 Home Premium 64bit)
-
terry
- Starý pes fóra :)

Re: Nejde mi stahovat na iP přes Safari
A co chceš prosím tě stahovat?
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD
-
and.Adam
- Host

Re: Nejde mi stahovat na iP přes Safari
Mno jelikož třeba nemám u sebe notebook i více dní... tak bych si třeba přes [zakázáno] chtěl stáhnout nějakou tu aplikaci... a když mi to pokaždý vyflusne že to nejde.. tak mě to dcl štve už... to samý dělá Safari...
warez se zde neřeší. viz pravidla fóra !!! toncek
warez se zde neřeší. viz pravidla fóra !!! toncek
first iDevice: iPhone 4S 16GB 5.1.1 CZ