Zdravim, chcel by som prehravat neskonvertovane video priamo cez IP ,tak som si nainstaloval program MPlayer. Ale neskonvertovane videa mi sekaju. Niektore menej niektore viac ... . Kamos ma ten isty program a tvrdi ze jemu to neseka... . Ked to porovnam s mojim Ethenom tak nato ze IP ma ovela silnejsi procak ide to o dost horsie. Viete mi poradit vcom to je ? respektive nejaky iny prehravac s ktorym to pojde lepsie ak vobec nieco take existuje.
Vdaka.
Prehravanie neprekonvertovaneho videa(MPlayer)
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Host
-
- Starý pes fóra :)
Re: Prehravanie neprekonvertovaneho videa(MPlayer)
skus wildeyes zo cydie zatial som s nim velmi spokojny
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
-
- Host
Re: Prehravanie neprekonvertovaneho videa(MPlayer)
no pisal som ze chcem prehravat neskonvertovane video myslel som tym origo AVI formaty ktore bezne prehravas v PC.