zamykání IP
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
zamykání IP
Cawes, chtěl bych se zeptat zda existuje aplikace , která umožnujě zamykat IP přes dotyk bez zmáčknutí horního tlačítka. Našel jsem něco s názvem LOCK, ale nikde nejde stáhnout.. Děkuji za odpovědi
Re: zamykání IP
Obávam sa, že nič také nie je, alebo aspoň to tu už raz niekto chcel a nikto nič nepoznal (neviem to teraz nájsť). V cydií je plugin do SBSettings, ktorý emuluje stlačenie home, ale na sleep/awake nepoznám nič. :S
edit: ospravedlňujem sa, nenávidím keď sa niekto niečo opýta a niekto mu napíše "neviem ti poraďiť". To hraničí s debilitou. Ale ja som bol naozaj presvedčený, že to neexistuje, tak som ti chcel skrátiť čakanie. Viem, že sa to tu už raz rozoberalo (niekto mal rozbitý sleep/awake) a vtedy nikto nič nevymyslel.
edit: ospravedlňujem sa, nenávidím keď sa niekto niečo opýta a niekto mu napíše "neviem ti poraďiť". To hraničí s debilitou. Ale ja som bol naozaj presvedčený, že to neexistuje, tak som ti chcel skrátiť čakanie. Viem, že sa to tu už raz rozoberalo (niekto mal rozbitý sleep/awake) a vtedy nikto nič nevymyslel.
Naposledy upravil(a) Yreg dne ned dub 05, 2009 12:34 pm, celkem upraveno 1 x.
ak som ta spravne pochopil tak existuje aplikacia taka, ze ked potiahnes dolnu cast displeja tak sa ti zamkne i phone. Najdes ju v cydii s nazvom ihome.
-
- Mírně pokročilý
Tak SBSetting tohle umi v zakladu. Staci dat Power a pak Lock
iPhone 2G 16 Gb 3.1.2 US (24/4/08), prodán 
iPhone 4 32 Gb from Vodafone

iPhone 4 32 Gb from Vodafone
Tak dikes moc všem za odpovědi! Našel jsem to co jsem hledal podle rady od Brunkyho a plně mi vyhovuje aplikace s názvem Ihome z cydie. Dikes moc