Zdravim,
celkem by me zajimalo, v jakym programovacim jazyce se vytvari aplikace pro iPhone a vubec co vsechno obnasi nejakou app udelat. Diky za info.
Jak se vytváří aplikace pro iPhone
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- iPhone expert
Jak se vytváří aplikace pro iPhone
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
Macbook Pro 15" retina mid 2015
Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com
crafted by Glimsoft.com
Re: Jak se vytváří aplikace pro iPhone
Objective-C, bohužel bez Macu si pochopitelně neškrtneš
. Jinak, SKD vypadá příjemně a pokud se člověk, alespoň trošičku v nějakém prog. jazyku vyzná tak by to něměl být až takový problém.
Btw Existuje i "alternativa" pro Windows, ale nevím, já jsem to osobně nerozchodil a nakonec jsem to vzdal, ale kdyby měl někdo jiné zkušenosti rád je uvítám
...takže mi nakonec nezbylo nic jiného než si hrát s Unix Shell skriptováním, abych měl pocit, že něco pro iP programuju

Btw Existuje i "alternativa" pro Windows, ale nevím, já jsem to osobně nerozchodil a nakonec jsem to vzdal, ale kdyby měl někdo jiné zkušenosti rád je uvítám

...takže mi nakonec nezbylo nic jiného než si hrát s Unix Shell skriptováním, abych měl pocit, že něco pro iP programuju

Naposledy upravil(a) Juk-Ben dne úte bře 31, 2009 7:42 pm, celkem upraveno 1 x.
Oficiálne objektové C, ale v podstate hocičo, čo na iPhone dokážeš skompilovať. Je to unix.
-
- iPhone expert
Takze dejme tomu, ze bych napsal nejakej zdrojak v C, tak bych ho moh pomoci nejakyho kompilatoru zkompilovat na iPhone? A je pro to nejakej kompilator?
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
crafted by Glimsoft.com
crafted by Glimsoft.com
Mno to je to co sem právě nezjistil, ale teoreticky by to mohlo jít
...snad někdo ví