Jak se vytváří aplikace pro iPhone

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Zamčeno
Lukáš Petr
iPhone expert
iPhone expert

Jak se vytváří aplikace pro iPhone

Příspěvek od Lukáš Petr »

Zdravim,
celkem by me zajimalo, v jakym programovacim jazyce se vytvari aplikace pro iPhone a vubec co vsechno obnasi nejakou app udelat. Diky za info.
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
Macbook Pro 15" retina mid 2015

Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com

Juk-Ben

Re: Jak se vytváří aplikace pro iPhone

Příspěvek od Juk-Ben »

Objective-C, bohužel bez Macu si pochopitelně neškrtneš :wink:. Jinak, SKD vypadá příjemně a pokud se člověk, alespoň trošičku v nějakém prog. jazyku vyzná tak by to něměl být až takový problém.

Btw Existuje i "alternativa" pro Windows, ale nevím, já jsem to osobně nerozchodil a nakonec jsem to vzdal, ale kdyby měl někdo jiné zkušenosti rád je uvítám :)

...takže mi nakonec nezbylo nic jiného než si hrát s Unix Shell skriptováním, abych měl pocit, že něco pro iP programuju :lol:
Naposledy upravil(a) Juk-Ben dne úte bře 31, 2009 7:42 pm, celkem upraveno 1 x.

Yreg

Příspěvek od Yreg »

Oficiálne objektové C, ale v podstate hocičo, čo na iPhone dokážeš skompilovať. Je to unix.

Lukáš Petr
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Lukáš Petr »

Takze dejme tomu, ze bych napsal nejakej zdrojak v C, tak bych ho moh pomoci nejakyho kompilatoru zkompilovat na iPhone? A je pro to nejakej kompilator?
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
Macbook Pro 15" retina mid 2015

Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com

Juk-Ben

Příspěvek od Juk-Ben »

Mno to je to co sem právě nezjistil, ale teoreticky by to mohlo jít :) ...snad někdo ví :wink:

ilijusin

Příspěvek od ilijusin »

Podobne, resp. stejne tema tu jiz je:

viewtopic.php?f=105&t=13356

pokracujte prosim tam
lock

Zamčeno