Ultimate Todos
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Ultimate Todos
Dobrý večer, potřebuji poradit s app. Ultimate Todos. Pokud si zadám úkol přímo v Toodledo na PC a potom dám synchronizaci s Ultimate Todos na IP, tak se mi všechny úkoly načtou s datem o jeden den starším než jaké jsem si zadala. Musím potom všechny data ručně v IP opravit. Setkal se s tím už někdo ?
Re: Ultimate Todos
Já jsem to zkoušel a chová se mi to stejně, hrozně mě to štve, protože jsem si myslel, že jsem konečně našel něco co bude fungovat na pc a iPhone, kvůli tomuhle je to nanic. 

Re: Ultimate Todos
Vzhledem k tomu, že jsem taky řešení zatím nenašla, tak jsem si za 3 eura koupila na AppStore aplikaci Toodledo. Ta funguje naprosto perfektně a s PC se synchronizuje naprosto bez problémů.