mCoolPhone
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
mCoolPhone
dnes jsem v cydii obějevil novou app slouží k přijímaní hovorů pomocí akcelometru
takhle to funguje:
http://www.youtube.com/watch?v=PO1wPBSjJkg
takhle to funguje:
http://www.youtube.com/watch?v=PO1wPBSjJkg
-
- Starý pes fóra :)
Re: mCoolPhone
Tak toto by mohol pomoct vsetkym lyziarom alebo vlastne vsetkym ktorym sa nechce davat dole rukavice...
dodo

dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Přesně o něčem podobném jsem přemýšlel pár dní zpátky když sem byl na horách lyžovat
, docela otrava furt sundavat rukavice ... s touhle app by mohlo stačit prostě jen spadnout na zem do sněhu
....
No škoda že sem se o tom dozvěděl až teď a ne před týdnem.

No škoda že sem se o tom dozvěděl až teď a ne před týdnem.
Tak jestli je tahle aplikace placená tak je to celkem trapné ... když to porovnám s jinými aplikacemi z Cydie které mají mnohem širší spektrum využití a jsou zdarma.
-
Tuto app alebo skor funkciu hladali viac ako rok a ostatne vysli rychlejsie. Takze je rozumne, ze je platena. A ma velmi dobre vyuzitie. Niekto nema cas dat dole rukavice a a stlacat na displej. Ked to nebude vela tak rad zaplatim. Vyzera to sikovne.
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
-
- Moderator fóra
ja to resim za pomoci nosu
je to nejrychlejsi....akorat nekdy na me lidi koukaj jak na debila
nu coz, iphone4ever 

V Cydii nic nemam a to mam vsechna repa. 
Edit:// uz ano

Edit:// uz ano

Naposledy upravil(a) Bobar dne ned úno 15, 2009 1:05 am, celkem upraveno 1 x.
Tak asi sem blbec ale to s tím nosem mě fakt nikdy ani nenapadlo
.
Díky za radu.

Díky za radu.
dneska jedu na hory tak to pořádně vyskouším 
tak musím říct že to funguje parádně, ale rukavici si musím sundat tak i tak když je mokrá...

tak musím říct že to funguje parádně, ale rukavici si musím sundat tak i tak když je mokrá...
tak aplikaci jsem si zaplatil a funguje to parádně... vyřešilo to alespoň částečně můj problém s odemykáním ip 

-
- Pokročilý uživatel
Pěkná a užitečná aplikace a tady jsem udělal Češtinu:
http://www.iphone.cables.cz/viewtopic.php?f=81&t=14712
Ať slouží
Jo a cena app je 2,99 USD já to koupím vyhodil jsem už za ne užitnější kravinky.
http://www.iphone.cables.cz/viewtopic.php?f=81&t=14712
Ať slouží

Jo a cena app je 2,99 USD já to koupím vyhodil jsem už za ne užitnější kravinky.

-
- iPhone guru
No, tak jsem si aplikaci nainstaloval, jako machrovinka prima ale nějakej vyšší smysl lehce postrádám. Nevidím nic skvostného v tom, házet iPhonem ze strany na stranu abych zvedl hovor - to už mi přijde rychlejší prostě a jednoduše ťapnout na zelený čudlík answer
To samé jako položení telefonu displayem dolů. To už radši, než abych si poškrábal display, stisknu power button.
Jediné co bych asi uvítal, by bylo položení hovoru po otočením iPhonu vzhůru nohama (slotem na SIMku dolů), ale to aplikace bohužel nenabízí.
Podle všeho půjde mCoolPhone pryč z mého iPhone hodně brzo, nelyžuji takže uplatnění u mě jaksi nenachází.
EDIT o 5 minut později
: mCoolPhone už je pryč 

Jediné co bych asi uvítal, by bylo položení hovoru po otočením iPhonu vzhůru nohama (slotem na SIMku dolů), ale to aplikace bohužel nenabízí.
Podle všeho půjde mCoolPhone pryč z mého iPhone hodně brzo, nelyžuji takže uplatnění u mě jaksi nenachází.
EDIT o 5 minut později

Já tyhle blbinky ráda, mám aktivovaný Nej Nonstop a odmítám hovor velmi často,... jsem ráda, že nemusím týrat mechanická tlačítka. Otočení mobilu displejem dolů na plochu se mi osvědčilo, je to mnohem rychlejší a jednodušší než dvojklik na Power tlačítko a nenutí mě to manipulovat mobilem v ruce tak, aby se mi dvojklik povedl - neriskuju tak moc, že mi mobil vypadne z ruky - jsem totiž nešika
.

andrejkovo, kecáš, stále je platená..
A ty, predpokladám, že Maroš, lebo tvoj brat píše o trochu rozumnejšie..
Čo chceš vysvetlovať? Je to normálna aplikácia ktorá funguje 3 dni a potom si musíš kúpiť licenciu.
Súhlasím, že je to nanič, ale keby to bolo zadarmo, možno by to stálo za inštaláciu.. Nemali by $$, ale mali by aspoň fame.
A ty, predpokladám, že Maroš, lebo tvoj brat píše o trochu rozumnejšie..
Čo chceš vysvetlovať? Je to normálna aplikácia ktorá funguje 3 dni a potom si musíš kúpiť licenciu.
Súhlasím, že je to nanič, ale keby to bolo zadarmo, možno by to stálo za inštaláciu.. Nemali by $$, ale mali by aspoň fame.
Prisahám ja ju mám full
Ak chcete hodím screeni
EDIT:
***** toto si pridajte do sources
Pri mCoolPhone treba pri prvom spustení kliknúť na Activate a zadať serial **** a aktivovať.
Příspěvek jsem ti upravil tak, aby odpovídal pravidlům (viz odkaz níže). Je to pravidlo o editaci vlastních příspěvků. To je také naposledy, příště ti jej smažu bez varování. Beavers.
viewtopic.php?f=112&t=10929
Nie je tato app platena? Warez tu nepodporujeme! Repo overim a popripade pridam s5. Paly ... Nic sa pridavat s5 nebude! Mas odo mna varovanie! Paly

Ak chcete hodím screeni
EDIT:
***** toto si pridajte do sources
Pri mCoolPhone treba pri prvom spustení kliknúť na Activate a zadať serial **** a aktivovať.
Příspěvek jsem ti upravil tak, aby odpovídal pravidlům (viz odkaz níže). Je to pravidlo o editaci vlastních příspěvků. To je také naposledy, příště ti jej smažu bez varování. Beavers.
viewtopic.php?f=112&t=10929
Nie je tato app platena? Warez tu nepodporujeme! Repo overim a popripade pridam s5. Paly ... Nic sa pridavat s5 nebude! Mas odo mna varovanie! Paly
-
Zdrzte sa OT preispevkov!
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
Tak jsem jí koupil.
Ale nevím jestli to dela ona : Otaci se i ikonky.
Kdyz otocim iPhone tak se otoci i ikonky (bez nazvu)
Ale problem je ten,ze kdyz vratim iphon do normal - tak nejake ikonky zustanou jako kdybych mel iphone porat otocenej
ikdyz to mam vypnute.
Ale nevím jestli to dela ona : Otaci se i ikonky.

Ale problem je ten,ze kdyz vratim iphon do normal - tak nejake ikonky zustanou jako kdybych mel iphone porat otocenej

-
Otacanie ikoniek robi ina aplikacia. Pokial sa chcete chvalit tym, ze kradnete tak Vas pekne prosim chodte niekam inam! Poznamka uz som ju kupil, Alibo, ma dost provokuje.
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
Tim chceš říct co ?
S cydie mam vše LEGAL,opravdu !!!!!! Mám ti poslat emaily s PayPalu ?
Za užitečné veci rád zaplatím........
Jinak o cracku vím - ale kašlu nato.Jak říkam za uzitecne veci zaplatim.--
Vy delate jako kdyby Jabovani bylo Legal
S cydie mam vše LEGAL,opravdu !!!!!! Mám ti poslat emaily s PayPalu ?
Za užitečné veci rád zaplatím........
Jinak o cracku vím - ale kašlu nato.Jak říkam za uzitecne veci zaplatim.--
Vy delate jako kdyby Jabovani bylo Legal

Čo to trepeš? Pred chvílou si hovoril ako tvoj brácha zohnal serial na mCoolPhone a ako ste ho dobre ukradli. Teraz sa tváriš, že si si ho kúpil.
Odkiaľ máš, že jailbreak je ilegálny!? Ilegálne je len kradnutie aplikácií, majster.
Mimochodom, tým, že z cydie máš vše LEGAL naznačuješ, že z appstore si všetko ukradol?
Inak mCP som skúsil a aj hneď išiel preč. Je nanič, keď som napríklad sedel a mal iPhone vo vrecku, ignoroval hovory. Jediné užitočné môže byť to shake to answer, lyžiarska sezóna ale už pomaly končí a tie prachy za to nedám.
Odkiaľ máš, že jailbreak je ilegálny!? Ilegálne je len kradnutie aplikácií, majster.
Mimochodom, tým, že z cydie máš vše LEGAL naznačuješ, že z appstore si všetko ukradol?
Inak mCP som skúsil a aj hneď išiel preč. Je nanič, keď som napríklad sedel a mal iPhone vo vrecku, ignoroval hovory. Jediné užitočné môže byť to shake to answer, lyžiarska sezóna ale už pomaly končí a tie prachy za to nedám.
Jakej bracha ? Jakej serial ?
Nepletes se ? 
Ja nikdy o zadnem key nemluvil.
A brachu take nemam
Jinak s Cydie aplikace kupuji,no.
A obcas i na AppStore - ale tam nic neni.
JB je nelegalni - pokud nevís,tak apple o tom napsal peknej clanek.
Ale dobry,nereste to.Jen me nastvalo proc rikate ze mam nelegalni aplikace.
Edit :// Yreg, pohoda chlape.
Ja jsem nevedel oco presne jde. 

Ja nikdy o zadnem key nemluvil.
A brachu take nemam

Jinak s Cydie aplikace kupuji,no.
A obcas i na AppStore - ale tam nic neni.
JB je nelegalni - pokud nevís,tak apple o tom napsal peknej clanek.
Ale dobry,nereste to.Jen me nastvalo proc rikate ze mam nelegalni aplikace.
Edit :// Yreg, pohoda chlape.

Naposledy upravil(a) Bobar dne sob bře 07, 2009 6:52 pm, celkem upraveno 1 x.
Prepáč, pomýlil som si ťa s používatelom andrejkovo z predchádzajúcej strany. Vzhľadom na palyho aj tvoju reakciu som usúdil, že si on. V tomto prípade netuším, čo tým myslel.
Ešte raz sa ospravedlňujem, môj príspevok bol dosť agresívny.
edit: tým som nemyslel, že teraz je to mierené proti andrejkovovi, proti nemu by to bolo, keby odpísal to, čo Alibo. Takto to proste beriem späť.
Ešte raz sa ospravedlňujem, môj príspevok bol dosť agresívny.
edit: tým som nemyslel, že teraz je to mierené proti andrejkovovi, proti nemu by to bolo, keby odpísal to, čo Alibo. Takto to proste beriem späť.
Kód: Vybrat vše
.____________________________________
|1. to je jedno |
|2. to je tiež jedno |
|3. to ti mohlo byť hádam jasné, nie?|
| __________________________________|
.VV
Naposledy upravil(a) Yreg dne ned bře 08, 2009 10:41 pm, celkem upraveno 4 x.
1.bol to kamoš
2.netrafil serial
3.až teraz mi povedal že ma osral a že to stiahol z repa ktore ponuka cracknute veci
2.netrafil serial
3.až teraz mi povedal že ma osral a že to stiahol z repa ktore ponuka cracknute veci
Mimochodom, objavil som alternatívu CallControl, ktorá sa tvári byť zadarmo.
Je to ale absolútne vykradnuté, čiže závisí na každom, či si myslí, že je to správne alebo nie. Ja sa nehanbím používať open office a teda ani toto.
Je to ale absolútne vykradnuté, čiže závisí na každom, či si myslí, že je to správne alebo nie. Ja sa nehanbím používať open office a teda ani toto.
Hm, neviem, mne CallControl/er? (nepamätám si ako sa to volalo) šiel a nepýtal si peniaze, ale bil sa s Intelliscreenom, tak som ho dal preč.
Tak pardon, možno som ho mal len tých pár dní. Myslel som, že je zadarmo.