Vanilla Surf [App Store]

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
creck
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Vanilla Surf [App Store]

Příspěvek od creck »

Vysel nejaky novy prohlizec pro iphone, znate to nekdo ? Nejake zkusenosti ? Je lepsi nez safari ?

Apache23
Starý pes fóra :)

Re: Vanilla Surf

Příspěvek od Apache23 »

Tých prehliadačov už vyšlo viacero. Osobne som tu robil recenziu nedávno na jeden znich: viewtopic.php?f=69&t=15136
osobne bol naj problém v rýchlosti. Toto bude podobné si myslím. Mimo to tu boli ešte prehliadače na full screen tak stačí len pohladať.
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda :)

creck
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od creck »

Hledal jsem, ale o tomhle jsem neslysel, nejaka novinka, je to prohlizec do full screenu, perfektni prace se zalozkama , spousty nastaveni (ale v eng. tak jsem z toho guma)
jo a rychlost supr,zkousel jsem na edge a rek bych rychlejsi nez safari

tor

Příspěvek od tor »

taky ho testuju, ma celkem prijemne uzivatelske prostredi, rychlost je minimalne stejna jako safari, moznost nastavit home page, full screen, cerny podklad klavesnice, moznost smazat historii a cookies, a jeste co jsem si vsiml kdyz prepinate okna tak tapnout dvakrat nebo potvrdit, vsechno nastaveni je primo v aplikaci ne v settings

ad-blocker
private surfing
muzete si vypnout nacitani obrazku
tvorba slozek zalozek
a hledani na google, kliknete na lupu a mate cely radek kde muzete psat hledany vyraz

prace s okny (moznosti jsou stejne vsude - nastaveni oken otevrit v novem, stejnem nebo zeptat se)

otevrit nove okno v
otevrit linky stejne domeny v
otevrit linky v jine domeny v

minus - neni mozne zadavat adresu v landscape mode, prohlizec se pretoci s telefonem jen ve full screen mode, mozna to jeste dotahnout, dale mi vadi nemoznost synchronizace zalozek s mac/pc, nebo se samotnym Safari v iPhone

raider

Příspěvek od raider »

Mě se zdá tenhle prohlížeč naprosto skvělej!!Mnohem lepší jak Safari :)

ygy

Příspěvek od ygy »

neviem cim to bude ale zda sa mi ze safari je rychlejsie :| Neviete cim to asi moze byt ??

Fillbiker

Příspěvek od Fillbiker »

Podle me je opravdu Vanilla rychlejsi. Hlavne kdyz se vypne zobrazovani obrazku, to je jasny. Spadlo jen jednou zatim, coz je taky dobry. Jediny co mi vadi je, ze pri psani (formulare s loginem a heslem treba) maji to pomaly opozdeny psani, jak kdysi mivalo nekde i safari. Jinak ale dobry. Psat jde i landscape, hezky to vypada. Jinak by to ale mohlo mit vic funkci, to zas jo....

leo159357

Příspěvek od leo159357 »

A co BOLT???je za free,a pripada mi byt rychlejsi ako Safari...

Kukinko
Host
Host

Příspěvek od Kukinko »

Kde sa da stiahnut

Paly

Příspěvek od Paly »

Na App Store. (doplnam do nazvu)
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!

Fillbiker

Re: Vanilla Surf [App Store]

Příspěvek od Fillbiker »

A jeste asi Vanilla neumi ukladat obrazky.:-(
Jeste jsem vyzkousel vcera MyFox a taky neni spatnej, ale ve fullscreenu mi obcas delal chyby, choval se podivne. Obrazky nabizi vetsinou k ulozeni sam, kdyz si obrazek rozkliknete. U nekterych webu vsak ne, a neni tam moznost ho ulozit manualne podrzenim prstu jako v Safari, takze s obrazkama Safari rozhodne vede.

Odpovědět