Tak jsem dnes otestoval tuto aplikaci a rád se s vámi podělím o své dojmy. Podle autorů by se mělo jednat o scanner vizitek založený na metodě OCR. Měl jsem kdysi Sony Ericsson P990i, kde podobný program byl, s tím rozdílem, že FUNGOVAL. Sám jsem ho používal dost často a člověku opravdu ušetřil práci, proto jsem se unáhlil k tomu, že jsem si pořídil výše zmiňovaný program. Pro případné zájemce uvedu, že stojí 3,99?... což není zrovna málo. Celý test trval ne více, než pět minut a program šel z telefonu pryč. Po nafocení tří, myslím, že vcelku dobře čitelných a standartním písmem vytištěných vizitek, a to ještě na bílém podkladě, jsem dospěl k závěru, že tvůrci tohoto programu mají ještě co dopilovat. Poté, co vizitku přímo v programu vyfotíte, se objeví hláška "Processing image...", pod kterou naštěstí autoři nezapoměli připsat, že to bude trvat déle než 15 sekund (v reálu je to asi půl minuty). A výsledek? Přidám pár screenshotů a nemusím snad komentovat

PS: Jak by řekl Jaromír Hanzlík ve filmu Slavnosti sněženek: No nekup to, když to bylo tak levný