Nu pogodi - pozor
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Nu pogodi - pozor
V installeri je nova hra Nu pogodi, malo by ta byt ta stara ruska hra z vlkom co chyta vajcia ... NEINSTALOVAT !!! teda pokial nechcete nasledne cely phone restorovat. Po instalcii nastavi lokalizaciu na rustinu zresetuje a uz viac iphone nenabehne, mozno by pomohlo pred tym nainstalovat rusku lokalizaciu ale pravdu povediac moc sa mi s tym hrat nechcelo.
Skusal som to na fw2.1 jailbreak, sk lokalizacia
Skusal som to na fw2.1 jailbreak, sk lokalizacia
-
- Starý pes fóra :)
Re: Nu pogodi - pozor
Stáhnul jsem to tuším předevčírem a žádný problém nemám. Zatím jsem to hrál jen několik minut a hra valí bezproblémů.
fw 2.0.1, jailbreak, nainstalovaná cz lokalizace, ale už několik týdnů mám telefon výhradně angličtině
fw 2.0.1, jailbreak, nainstalovaná cz lokalizace, ale už několik týdnů mám telefon výhradně angličtině
Galaxy Note 20 Ultra 5G Mystic White [QS 865+] | Samsung Galaxy Watch 3 | Galaxy Buds+ White
-
- Mírně pokročilý
Mne tedy funguje OK!
-
- Sons of Jailbreak
Umňa funguje. (iP 3G, 2.1 JB, SK cez Cydiu (BTW. stále ponúka upgrade))
iPhone4S 16GB, iPhone 3GS 32GB, iPhone3G 8GB, iPad2 Wifi 32GB
Ping ID: mirec
pushme.to ID: mirec
Ping ID: mirec
pushme.to ID: mirec
Aplikaci mam asi mesic a bez nejmensich problemu, takze bych to videl asi na nejaky problem u Tebe... 

-
- Starý pes fóra :)
Myslim, ze je to chyba na Tvojom iPhone. Nie vsetky iP su rovnake 
U mna tiez vsetko funguje v pohodicke. Skus preinstalovat fw a potom skus nahodit Nu pogodi zas.

U mna tiez vsetko funguje v pohodicke. Skus preinstalovat fw a potom skus nahodit Nu pogodi zas.
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
-
- Senior uživatel
Taky v pohodě
, než příště napíšeš poplašnou zprávu tak to měj ověřeno z více zdrojů, jsi asi jediný komu to nastavilo azbuku

iPhone 4S, 16GB White, T-Mobile CZ, iOS 6