na netu jsem našel moc pěkné téma, ale za boha nevím, jak to rozchodit, kdyby někdo věděl, budu rád za každou radu...
Problém s Burton Snowboard pogoplank
-
Kocovinka
Problém s Burton Snowboard pogoplank
Zdravíčko vespolek,
na netu jsem našel moc pěkné téma, ale za boha nevím, jak to rozchodit, kdyby někdo věděl, budu rád za každou radu...
konkrétně se mi jedná o tohle téma: http://modmyi.com/cydia/package.php?id=16670
-
ls8
- Starý pes fóra :)

Re: Problém s Burton Snowboard pogoplank
A co přesně ti jako nejde? Přes co to instaluješ?
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
Kocovinka
Snažil jsem se přes Cydii, ale ta mi hází error, přesně HTTP/1.0 403 Cydia store authentication error. Myslel jsem, že to stáhnu přes net a hodím to do telefonu přes iPhone pc suite, ale nikde jsem žádný odkaz na download nenašel.
-
peterkooo
zaujimave.. natukal som to do googlu a hned prvy odkaz obsahoval download.. stiahni si tu .deb naistaluj do ip cez terminal alebo IP suite.. Burton Snowboard pogoplank
-
Kocovinka
To nechápu, včera jsem byl asi mimo, stránku jsem asi přeskakoval, nechápu..
Každopádně kam ten soubor mám nainstalovat? A počítám, že se musí nějak upravit soubory do složek v iP, aby to bylo rozděleno do sekcí, jako je to na obrázku.
Tak jsem to naistaloval přes iP suite, mám to v Cydii v packages, ale ve WinterBoardu téma nevidim..
Každopádně kam ten soubor mám nainstalovat? A počítám, že se musí nějak upravit soubory do složek v iP, aby to bylo rozděleno do sekcí, jako je to na obrázku.
Tak jsem to naistaloval přes iP suite, mám to v Cydii v packages, ale ve WinterBoardu téma nevidim..