Pokud má někdo zájem, tak tuhle utilitku si stáhněte z Instaleru. mění pozadí v krátkých intervalech a můžete si nastavit své wallpapery. Přes WinSCP cesta
/var/stash/Themes..../Funny Wallpapers/Private/ si změňte wallpapery a pojmenujte je dle těch co tam byli ..1.png,2.png.....atd. Pak již budete mít vaše wallpapery měněné každou chvilku. Snad to někoho zaujme.
Funny Wallpapers
Re: Funny Wallpapers
je to celkem dobrá app ale můžu říct že jsem Klasik .. hlavně po ránu
takže nejradši mám to základní schéma 

-
- Host
To je sice hezky ale zpozorovali ste nejaky spomaleni telefonu protoze je jasny ze to musi bezet na pozadi.
iPlacka 3G 3.0 FW redsnow
-
- Host
Žádné zpomalení jsem neregistroval, pokud chceš upravíš si zdrojak(Wallpaper.html) kde změníš počet obrázků a rychlost přeměny.
Celkově jde spíše o zpestření iPhonu, kdykoli zapneš a vypneš ve Winterboardu. Ve spojení s Transparent icons máš v podstatě měnící se obrázky jen s názvy icon, uznávám, že pro někoho to může být nepřehledné.
Celkově jde spíše o zpestření iPhonu, kdykoli zapneš a vypneš ve Winterboardu. Ve spojení s Transparent icons máš v podstatě měnící se obrázky jen s názvy icon, uznávám, že pro někoho to může být nepřehledné.
O2
1. naozaj to nejak postrehnuteľne nespomaluje a nedrainuje batériu?
2. nebije sa to s Intelliscreenom?
2. nebije sa to s Intelliscreenom?