OSX Leopard for iPhone

Odpovědět
M4NIFE5TO
Host
Host

OSX Leopard for iPhone

Příspěvek od M4NIFE5TO »

Zdravim..

Ted sleduju Macthemes, a tam je téma o OSX Leopard Add Ons, líbí se mi tam na ploše pár ikon a nějaký ten widget, jako mají oni například jako je zde:
Obrázek

Ale vše se musí dělat ručně apod.. a já bych chtěl někoho poprosit jestli by nemohl udělat balíšek rovnou do Cydie, nebo do Winterboardu jako celek. Tedy tapeta, widget na hodiny a kalendář. Jiný bych nechtěl, a pak jestli sem tam dávají ikony, tak ty co jsou normálně v iphone. Díky moc, bylo by to na fw 2.1.. Šlo by to?? Tady je odkaz na téma na macthemes:

EDIT: Upraveno, pardon, zapoměl jsem to znovu zkopírovat
http://macthemes2.net/forum/viewtopic.php?id=16790433
Naposledy upravil(a) M4NIFE5TO dne sob pro 06, 2008 3:42 pm, celkem upraveno 1 x.

pacholek

Re: OSX Leopard for iPhone

Příspěvek od pacholek »

mala poznamka... neposlal jsi link na schematko ale znovu na ten obrazek ;) asi ti zustal ten link ve schrance pri kopirovani;)

M4NIFE5TO
Host
Host

Příspěvek od M4NIFE5TO »

Ještě bych měl dotaz jak přesunout ikony pod sebe a ne vedle sebe, mám jen 3 ikony na ploše(pomocí categories) tak si myslim že pod sebou by to bylo lepší. A třeba je i posunout na pravou stranu..

Díky

masklin
Starý pes fóra :)

Příspěvek od masklin »

Umisteni ikon je automaticke a zadna utilitka na presun zatim neni. Coz je skoda.
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.

M4NIFE5TO
Host
Host

Příspěvek od M4NIFE5TO »

Nedávno jsem právě koukal na net, a tam sem našel screen jak měl někdo 3 ikony jako já, ale v pravo a pod sebou, takže to bylo si myslim i zajímavější, a byla to změna.

Tak to mám já:
Obrázek

Tvoj obrazok nie je k nahladu. Oprav si to prosim. Paly

jonas.hajek

Příspěvek od jonas.hajek »

http://www.youtube.com/watch?v=9m9MCklnYQ4
Kdo to najde, je borec 8) .
Já už to osobně začal hledat :mrgreen: .

masklin

Příspěvek od masklin »

A neni to nahodou udelany pres prazdny ikony a Categorize?
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.

pharlap

Příspěvek od pharlap »

Jezis to je nadhera!!! :shock:
Je schopen to hodit do nejakyho souboru a navodu jako Nalim-P?
To by bylo super!
:wink:

Callipo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Callipo »

To je fakt krasa co umi dokazat grafici ... Taky bych byl moc vdecky za nejaky pack .. ale pravda, za vdek si nikdo nic nekoupi .. :D

pharlap

Příspěvek od pharlap »

Na tom odkaze co prihodil do EDITu M4NIFE5TO, je primo odkaz na nejake soubory, MacThemes addons..
Zkousel to nekdo, jestli to nasledne ve WB, udela tohleto prostredi, ktere vidime na screenech?
:wink:

Diablo

Příspěvek od Diablo »

Na Screenech to vypadá pěkně ale v Praxi to zas tak hezké není,

Podařilo se mi to Theme zkompletovat a upravit tak aby vypadalo tak jako na Screenech ale po chvilce sem se toho musel zbavit.

Tohle Theme má několik hlavních nevýhod. Jednou z nich je celkem velké zatížení RAM jelikož tam běží celkem hodně Widgetů na pozadí z toho plyne i o dost větší spotřeba Baterie. Theme je uděláno hodně složitě a dostat ho jen do funkčního a pěkného stavu chce fakt hodně času pokud to porovnáte s jinými Tématy kde stačí 2x Tap v Cydii a 2x Tap ve Winterboardu.

No a největší nevýhoda je, že jste limitování jednou stránkou an Springboardu, tedy teoreticky nejste limitováni vůbec ale prakticky jsou ty další strany nepoužitelné a vypadají hrozně. Takže musíte mít buď sakra málo aplikací a nebo všechno rozházené v Categories složkách což já nemám moc rád kvůli dlouhému Loadingu který se sice dá vyřešit tak že necháte Categories Složku běžet na pozadí přes Backgrounder ale opět další vytížení RAMky a další spotřeba baterie ...

Nemluvě o tom že pro ty kteří si rádi Témata upravují je úprava toho Thematu naprostá tragédie.

Nechci vás nějak odrazovat ale být vámi zůstanu u klasických Témat, tento koncept je sice pěkný ale je proveden přes hodně kompromisů atd. takže je značně nedokonalý.

Chloubik

Příspěvek od Chloubik »

jinak ikony se dají "posouvat" pomocí programu iBlank, který vytvoří neviditelné ikony. můžete ho najít na cydii

Diablo

Příspěvek od Diablo »

Jinak už je to nějaká doba co sem to zkoušel a teď sem si vlastně uvědomil, že nová verze WInterboardu umí vkládat na každou Page Springboardu jiný Wallpaper, to tedy řeší jeden z hlavních problému tohot Tématu, i přesto mám však na toto nemá negativní názor.

Odpovědět