každej nejezdi 100km deně... takže je to relstivní pro někoho to moc je....je to fotka kde je pekny kontrast barev, s trochou prace ve photoshopu by to mohlo vest k pěknemu vysledku s ručičkou vlevo nějakym textem a treba nějaka dalši kravina na doplnění
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
HC Kosiceeeeee! Majstri po 10 rokoch budeme vsak? Paly Boh by ťa vyslišal ale rozhodcovský nie sakra už je 3:2 a to som bol po 10 rokoch pri fanušikoch mna yebne sorry za OT
Naposledy upravil(a) cicolably dne čtv dub 09, 2009 12:07 pm, celkem upraveno 2 x.
Beavers a nespomínal si že si jediný čo má na toto právo? Aha čo som včera v jednej našej krčmičke objavil.
EDIT: Ospravedlnujem sa že rozhadzujem layout ale uz 20 minut sa tu serkam s photobucketom a zmensujem ten obrazok ale tu sa vzdy objavuje vtejto velkosti. Netusim de je zrada a mam nervy uz stoho tak to tu nechavam a ak to velmi vadi tak to prosim uplne zmazte aj s celym prispevkom.Dakujem.
EDIT2: dodo mne to neviem prečo aj po zmenšení ukazovalo vo velkom ale som rád že je to OK!
Naposledy upravil(a) Apache23 dne čtv dub 09, 2009 6:30 pm, celkem upraveno 1 x.
iPhone 4 32GB JB by GP iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda
Pouzi imageshack.us ten ti automaticky zmensi obrazok na velkost fora A ten obrazok co si sem dal tak je malicky a nic nerozhadzuje
dodo
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Magic Mouse
OT Apache23: To s tím právem je tak trochu taková hra, nepodložená nijakým zákonem. Hráli jsme si na kapelu, která se chtěla podobat té nejslavnější, chovali jsme se tak, udělali jsme si tehdy za komoušů svůj vlastní liverpoolský svět. Kdyby to bylo doopravdy, že jen já mám právo na název Beavers, to by se na mě sesypali všichni bobři světa a rozhlodali mě na padrť. Ale mám něco, co je jakoby mým odznakem.
Dodo a ked mam photobucket v iPhone a je to mega pohodlne hned s iPhonu upnut foto a sem uz len adresu skopirujem. Len spociatku nebol problem a teraz aj po resize sa mi to vo velkom zobrazovalo.
iPhone 4 32GB JB by GP iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda
Apple Magic Mouse
Macko v ZOO v Bojniciach... dokonca vedel aj poprosit aby mu ludia nieco hodili
dodo
Apple Magic Mouse
Fotky odstraněny pro jejich velikost, upozorněn jsi byl, navíc založíš bez ostychu několik, po sobě jdoucích, příspěvků. Tato poznámka platí i pro další příspěvky. Beavers.
Zajímavá prezentace, ale trvám na tom, aby se s obrázky něco udělalo. Nejen že rozhazují layout, ale u mě trvá načítání tohoto vlákna dost dlouho, rovněž tak otevření okna pro odpověď, protože je zahlcené fotkami. Když to takto udělá každý, jak to pak bude vypadat?
EDIT 16.4.: Vše od uživatele papaya smazáno z výše a v dalším příspěvku, uvedených důvodů. Upozorňuji každého, kdy by sem dával miliony fotek v tak velkém rozlišení, že s nimi bude naloženo stejně a bez výstrahy. Odstraňováním jsem ztratil cca 10 minut života, než se vždy stránka načetla. Děkuji.