Ahoj, velké dík všem co se podílejí na tomtu foru, vývojí a upráv iP. Trochu mi vadila ikona Wi-Fi a říkal jsem si, proč tam vlastně nemít přímo logo Wi-Fi. Hodně jsem laboroval a po třetí velké upravě mám zdá se už finální podobu, která si myslím je i koukatelná...
Edit: jinak pokud používáte Customize, tak to samozřejmě přepisovat nemusíte,ale stačí do příslušné složky (u mě /private/var/root/Library/Customize/WiFiImages danou složku se správně pojmenovanými soubory nahrát a pak si můžete Wi-Fi ikonku jednoduše přehazovat
Galaxy Note 20 Ultra 5G Mystic White [QS 865+] | Samsung Galaxy Watch 3 | Galaxy Buds+ White
Kolegové, myslíte že by šli udělat ikonky černé, ale vestylu původních? Tedy pouze jakési dělení na půl odleskem ... Potřeboval bych takto předělat například kalkulačku kterou mi sem uploadoval jiný kolega před časem... Je to pěkné, ale k dokonalosti chybí toto Hned jak budu mít celou kolekci pohromadě tak to někam nahrajeme
Jaky puvodni styl presne myslis? Neco jako ma napriklad zakladni ikona clock? V podstate neco podbneho sem tu jiz drive vytvoril - pravda nebylo to tak dokonale - ale ten pulkruh tam byl
Je dost mozny, ze je tam nastalo a to cislo tam jen pribude - i kdyz to je divny.. A nebo to burr0head vymazal
A k tomu tematku.. Na me to uz je takove moc "dobrodruzstvi". Ikony se mi neznaji moc designove vyvedene a navic mi to pripomina takove ty online hry (RPG, Draci doupe..), takze ja rikam tomuto tematku ne
me teda tematko pripada uplne super, ja osobne sem fanda tehle veci (ale neni to na me videt) takze ano vsemi deseti zajimave je jak na prvni pohled to vypada ze ikony nedavaji smysl, ale po blyzsim ohledani sem zjistil ze jsou vetsinou smysluplne
byl by nekdo tak hodnej a udelal jinou ikonku Youtube? Ta v zakladu je takova divna. Nejlip neco ve stylu co delal K4N3C (cernej podklad) + logo Youtube.
Sry za dlouhou pauzicku...zatim je tu ikona youtube:
Ma nekdo nejake dalsi prani?
Proud owner of : iPhone 5 16GB Black iOS6 MacBook Pro (Unibody) 13,3'' 2.4 GHz
Nikdo se přeci nehádá...ale jak vidím, terry zvládá veškeré požadavky a moje práce se zdá jako zbytečná, takže rád přenechám veškerou práci na něm. iPhone stále nemám a jelikož jsem si o víkendu koupil auto, tak jej v blízké době ani pořizovat nehodlám. Tvorba ikon pro mě byla spíše zábavou bez jakéhokoliv prospěchu a pokud není potřeba, nebudu se namáhat..
Nevím, žadnou "konkurenci" zde nevidím..beru to jako společenství přátel se stejným zájmem pomoct a ne o nějaké předbíhaní či konkurování Vždyť není ani čemu..
I jen se namahej..)) ja nejsem v tomto ohledu prilis technicky typ,grafikou se sice take zabyvam,ale me spis zajima jak ty ikony dostat do iphonu...propojeni pres ruzne softy a nahrazovani souboru v adresarich iPhone je pro me spanelska vesnice(respektive mam v hlave dost jinych veci),takze tohle se ucit zatim nehodlam..nicmene zkousel jsem ruzne programy,ktere to udelaji za me,ale vzdycky to ve finale skoncilo kolapsem systemu,reinstalaci iPhonu a byl jsem znovu na zacatku,takze spis hledam program,ktery to polopaticky udela za me..Costumize,a jine podobne jsem zkousel,ale neuspokojili me...nevite o necem jinem? )
K4N3C píše:Nevím, žadnou "konkurenci" zde nevidím..beru to jako společenství přátel se stejným zájmem pomoct a ne o nějaké předbíhaní či konkurování Vždyť není ani čemu..
Taky to tak beru Prostě budu rád, když budeš vytvářet dále, každá ikonka je vítaná
Presne tak. V zadnem pripade sem to nemyslel, ze by byla tvoje prace zbytecna, ci dokonce spatna. Jen jsem rekl, ze jiz ikona youtube byla vyresena a ze je podle me zbytecne vytvaret dalsi a navic temer stejnou.. Jinak to taky jako konkurenci neberu - hlavne je dobre, kdyz se udela vic navrhu od nekolika lidi a pote se porovnava a ten kdo ji chce, at si vybere tu, co se mu nejvic libi.
Jasně, vždyť já si z toho nic nedělám Vím, že si už nějaké dělal ty, ale šlo o to, že několik lidí používá mnou ytvořené ikony, které mají odlišnou tu černou plochu, tak aby měli stejný design i pro YouTube. Přemýšlel jsem, že by bylo dobré domluvit se na jednom z těchto "černých designů" ať si sami uživatele jeden zvolí a dělat černé ikony v tomto stylu, protože je zbytečné dělat "ty samé" dvakrát..
Můj design znáte, ale pro připomenutí jak vypadá na černé ploše:
Jo to by bylo asi dobry. Chtel sem te nekolikrat ptat na icq, ale byl si zaneprazden, tak se zeptam tady. V podstate jakym stylem ikonky tvoris (jaky pouzivas program). A vubec pro vsechny jaky cerny styl by chteli a nebo jestli se ma jeste vytvorit nejaky novy.. Ja bych se klidne jeste o nejake nove varianty pokusil.
Já bych chtěl takové jen s jedním stínem jakoby v půlce ... když se podíváte například na první Julkův příspěvek na červený telefon, tak takové ale černé