Vodafone CZ logo
-
- Mírně pokročilý
Vodafone CZ logo
Pokud chcete mít ve status baru logo Vodafone nahrajte přiložené soubory do složky /System/Library/Carrier Bundles/Unknown.bundle

-
- Host
Re: Vodafone CZ logo
ten navod uz tu je
viewtopic.php?f=13&t=2371&p=20458&hilit=logo+oper%C3%A1tora#p20458

Apple iPhone 4 / fw 4.2.1 NON JB

Apple Macbook Aluminium / 2.4Ghz

-
- Starý pes fóra :)
ano, už tu máme takýto návod.
mazať to ale už nebudem, takže to presúvam pre prípad ďalšej diskusie k tejto téme
mazať to ale už nebudem, takže to presúvam pre prípad ďalšej diskusie k tejto téme
iPhone X space gray 64 GB,
Apple Watch 44mm space gray,
MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5
iPhone.cz
iPhone.cz
-
- Mírně pokročilý
Ten navod ale funguje jinak.
Ja jsem to delal pridanim Vodafonu primo do carrier.plist a pro firmware 2. I kdyz by to asi melo fungovat i v nizsich verzich.
Takze se nemusi nic menit pres MakeItMine nebo Customize a pokud si nekdo vymeni SIM kartu za jinou tak se mu ukaze nazev te site ze ktere je SIM karta a nebude se mu porad zobrazovat logo Vodafonu.
Az budu mit trochu vic casu tak tam jeste pridam loga pro T-Mobile a O2.
Logo se pak automaticky zobrazi podle toho co je v telefonu za SIMku.
Ja jsem to delal pridanim Vodafonu primo do carrier.plist a pro firmware 2. I kdyz by to asi melo fungovat i v nizsich verzich.
Takze se nemusi nic menit pres MakeItMine nebo Customize a pokud si nekdo vymeni SIM kartu za jinou tak se mu ukaze nazev te site ze ktere je SIM karta a nebude se mu porad zobrazovat logo Vodafonu.
Az budu mit trochu vic casu tak tam jeste pridam loga pro T-Mobile a O2.
Logo se pak automaticky zobrazi podle toho co je v telefonu za SIMku.
Gratulujem, dobrý návod, lepší, ako ten, čo linkoval emkay.
Keď to chcem nastaviť pre iného operátora, stačí premenovať tie súbory napr. na Default_CARRIER_Orange SK a FSO_CARRIER_Orange SK, alebo treba nejak upraviť aj ten .plist?
Keď to chcem nastaviť pre iného operátora, stačí premenovať tie súbory napr. na Default_CARRIER_Orange SK a FSO_CARRIER_Orange SK, alebo treba nejak upraviť aj ten .plist?
-
uprav si aj .plist, mas v nom nastavenia APN pre EDGE, + nejake dalsie nastavenia, ktore su specificke pre tvojho operatora
Naposledy upravil(a) whisky96 dne čtv črc 31, 2008 1:23 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Mírně pokročilý
Yreg
Pokud chces jineho operatora, tak si musis upravit carrier.plist tak, ze ho nejdriv prevedes na xml soubor napr. v drsného online .plist converteru.
Po prevodu si ho otevres v nejakem editoru, treba v poznamkovem bloku.
V nem potom jen za tag <array> pridas radky:
<dict>
<key>AllowPrefixMatching</key>
<false/>
<key>CarrierName</key>
<string>xxxxx</string>
<key>DefaultImage</key>
<string>Default_CARRIER_xxxxx.png</string>
<key>FullScreenOpaqueImage</key>
<string>FSO_CARRIER_xxxxx.png</string>
</dict>
Misto xxxxx napis jmeno operatora presne jak se ti zobrazuje v Settings=>Carrier.
Pak jen soubor carrier.plist musis nahrat spolu s obrazky s logem operatora do iPhonu.
Pokud chces jineho operatora, tak si musis upravit carrier.plist tak, ze ho nejdriv prevedes na xml soubor napr. v drsného online .plist converteru.
Po prevodu si ho otevres v nejakem editoru, treba v poznamkovem bloku.
V nem potom jen za tag <array> pridas radky:
<dict>
<key>AllowPrefixMatching</key>
<false/>
<key>CarrierName</key>
<string>xxxxx</string>
<key>DefaultImage</key>
<string>Default_CARRIER_xxxxx.png</string>
<key>FullScreenOpaqueImage</key>
<string>FSO_CARRIER_xxxxx.png</string>
</dict>
Misto xxxxx napis jmeno operatora presne jak se ti zobrazuje v Settings=>Carrier.
Pak jen soubor carrier.plist musis nahrat spolu s obrazky s logem operatora do iPhonu.
-
- Host
Kaunaz píše:Pokud chcete mít ve status baru logo Vodafone nahrajte přiložené soubory do složky /System/Library/Carrier Bundles/Unknown.bundle
Udělal jsem vše dle návodu, nahrál soubory do příslušné složky (carrier.plist se přepsal), resetnul iPhone a pořád mám "staré logo". Můžeš mi poradit, kde se stala chyba?
Díky.
iPhone 2G, 8GB, firmware 3.1.3
-
- Mírně pokročilý
jaho007
Jaky mas firmware? Delal jsem to na 2.0, nevim jestli to funguje na nizsim.
Jaky mas firmware? Delal jsem to na 2.0, nevim jestli to funguje na nizsim.
u veci od Applu je nejhezci jednoduchost,takze proc tam mit logo operatora kdyz clovek stejnak moc dobre vi jakyho operatora pouziva,maximalne tak kvuli reklamne? 
takze nejhezci je:
nainstalovat make it mine
a misto loga operatora napsat mezeru
odinstalovat make it mine

takze nejhezci je:
nainstalovat make it mine
a misto loga operatora napsat mezeru
odinstalovat make it mine

-
jaho007 píše:Udělal jsem vše dle návodu, nahrál soubory do příslušné složky (carrier.plist se přepsal), resetnul iPhone a pořád mám "staré logo". Můžeš mi poradit, kde se stala chyba?
Díky.
ono to bude asi tym, ze Vodafone nie je "unknown"
daj to do zlozky System/Library/CarrierBundles/Vodafone_CZ.bundle/
pripadne ak tam taka zlozka nie je, tak si najdi .bundle s MNC/MCC kombinaciou tvojho operatora...
Naposledy upravil(a) whisky96 dne stř srp 06, 2008 3:50 pm, celkem upraveno 2 x.
-
- iPhone expert
A na o2 by tu nebyl

- iPhone 11 Pro Max
- Apple Watch Series 4
- MacBook Pro 15" i7 2017 Touch Bar
- iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
- Apple Watch Series 4
- MacBook Pro 15" i7 2017 Touch Bar
- iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
-
-
Nechápu, proč je toto téma stále tady. Přesun do sekce Modding.
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD
-
- Mírně pokročilý
At delam co delam stale tam mam VF CZ.
-
Taky se mi nedari - firmware 2.0.1 
Skoro si myslim, ze pro Vodafone CZ se to nenacita z /System/Library/Carrier Bundles/Vodafone_cz.bundle - zkusil jsem tuhle slozku smazat, a porad se zobrazuje "VF CZ" - pritom bez teto slozky by se melo zobrazovat "Vodafone CZ".
Update: zda se, ze po prvnim prihlaseni do site se cely carrier.bundle prekopiruje do /private/var/mobile/Library/Carrier Bundles/ a odtud se pak nacita.
Update2: potvrzeno!
Update3: pokud v /private/var/mobile/Library/ mate slozky Carrier Bundles, Carrier Bundle.bundle nebo Vodafone_cz.bundle, vsechno smazte, prilozeny Vodafone_cz.bundle nahrajte do /System/Library/Carrier Bundles a restartujte iPhone
download: download/file.php?id=921

Skoro si myslim, ze pro Vodafone CZ se to nenacita z /System/Library/Carrier Bundles/Vodafone_cz.bundle - zkusil jsem tuhle slozku smazat, a porad se zobrazuje "VF CZ" - pritom bez teto slozky by se melo zobrazovat "Vodafone CZ".
Update: zda se, ze po prvnim prihlaseni do site se cely carrier.bundle prekopiruje do /private/var/mobile/Library/Carrier Bundles/ a odtud se pak nacita.
Update2: potvrzeno!
Update3: pokud v /private/var/mobile/Library/ mate slozky Carrier Bundles, Carrier Bundle.bundle nebo Vodafone_cz.bundle, vsechno smazte, prilozeny Vodafone_cz.bundle nahrajte do /System/Library/Carrier Bundles a restartujte iPhone
download: download/file.php?id=921
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
Může někdo prosím postnout orig. O2-CZ.bundle z FW2.1 (příp2.0) podařilo se mi sice dostat logo O2 do iP tím že jsem logo přidal do Unknown.bundle ale smazal jsem si omylem carrier.plist s nastavením EDGE a ostatních pro O2.cz
Díky moc
PS: výbornej prográmek pro editace *.plist je PSPAD ke stažení zde http://www.pspad.com/cz/
Díky moc
PS: výbornej prográmek pro editace *.plist je PSPAD ke stažení zde http://www.pspad.com/cz/
-
- Host
ls8 píše:download: download/file.php?id=921
nešlo by to postnout ještě jednou, link nefunguje... dík
-
- patron iPhone.cz
Link funguje naprosto bez problémů. Ověřeno right now 

-
- Host
když kliknu, tak mi forum napíše: Vybraná příloha už neexistuje, dělám něco špatně?
taky bych prosil VODAFONE.. zkoušel něco sáma,ale pořád se mi to nedaří změnit.. 
taky mi to pise ze priloha neexistuje

taky mi to pise ze priloha neexistuje
-
loga vsech tri operatoru viz. posledni odkaz v mem podpisu
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
To´je sice pěkné ale jak mám dát do toho iphone toto "složky/System/Library/Carrier Bundles/Unknown.bundle" pomocí jakého programu??
-
- Host
Treba WinSCP 

iPhone 5 16GB white O2 6.1.3 nonJB
iPad 2 32GB white, 5.1.1 JB
MacBook Pro 13"
iPad 2 32GB white, 5.1.1 JB
MacBook Pro 13"
OK dik ale tohle uz davno vím, dělam to přes totalcommander s t-pot ale tady je blbý to, že mi jen obsah iphonu otevře ale když to chci do něj zkopírovat, tak se mi anglicky napíše že nemůže přesunout kvůli write protection a že ji mám odstrani a to je tím, že nemám v iphone ibrickr fix a když jsem ho instaloval tak mi to hodilo error a to je asi tím, že mám fw 2.1 a ten ibrickr fix 1.0, 0.91 je asi jen pro fw 1.x.x, tak nevíte někdo jak to udělat??
-
používam tiež totalcomander+t-pot, mám fw 2.1 ale podobné problémy som nezaznamenal. možno na začiatku, keď som chcel v iphone prepísať nejaké png-čko. stačilo zavrieť a znovu otvoriť TC a už to bolo v pohode.
fix na to nie je žiadny,pokial viem. po jailbreaku by si sa mal normálne dostať do celej adresárovej štruktúry a vedieť prepisovať súbory.
fix na to nie je žiadny,pokial viem. po jailbreaku by si sa mal normálne dostať do celej adresárovej štruktúry a vedieť prepisovať súbory.
iPhone X space gray 64 GB,
iPhone.cz
iPhone.cz
Co mám dělat nejde mi nahrát o2 telefónica všichni co ho máte mi please řekněte přesnej postup.
Naposledy upravil(a) Apple store dne ned zář 28, 2008 5:38 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Host
ls8 píše:loga vsech tri operatoru viz. posledni odkaz v mem podpisu
díky funguje perfektně...
ještě jsem si pro sebe FSO_CARRIER_VF CZ.png udělal černobíle. potom je logo na HomeScreenu, stejně jako ostatní ikony, černobílé a v aplikacích barevné. zdá se mi to stylově čistčí...
Pořád tam mám staré logo, ale teď mě napadlo to, že když mám moc starou sim kartu a mám ji ještě od eurotelu, tak mám i těd v iphone napsaný EUROTEL-CZ, Takže jestli to nemůže být tím že to nebere jako náhradu eurotelu ale jenom o2. co mám teda dělat.

-
muzete mi nekdo sem dat puvodni negraficke ... pro vodafone DEKUJI predem mnohokrat ... To graficke je otresne ...