pět ikon v docku
pět ikon v docku
Ahoj, chci se zeptat jestli někdo neví jak docílit pěti ikon v docku na iPhone 3G. Potřeboval bych to k novému témátku a nepodařilo se mi to najít. Jen dost stará vlákna, ale ty už asi neplatí.
Re: pět ikon v docku
Mně se to podařilo přes aplikaci Kate staženou přes Installer.. O jiné možnosti nevím
Kate si ale nerozumí s Winterboardem!
Kate si ale nerozumí s Winterboardem!
-
- Starý pes fóra :)
Aplikaci Kate bych stahovat nedoporučoval. Velké části uživatelů to v telefonu akorát udělalo problémy.
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD
A jiné řešení zatím není, nebo jak to bylo u předchozích Firmware? Někde v SummerBoardu?
-
Na 1.1.# to bylo v Customize - FreeBoard
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
Třeba už tu Kate pro fw2.0 upravili.. mně nedělá sebemenší problémy, ba naopak
, jenže je 3denní trial, pak musíš koupit nejmíň na 6 měsíců za 25 dollarů..

Nevim jestli radím správně,ale já to mám zadara přes Five Icon Dock (from Unknow/Local---Tweaks)
-
- Host
Ano five icon dock . Zadarmo dostupné v Cydii a plňe funkční.
-
- Host
Five icon dock mi po kazdem restartu iphonu rozhazel dle podivneho klice ostatni ikony a srazil je na minimum obrazovek. Tak jsem to nakonec odinstaloval. Asi je lepsi pockat na neco jineho...
-
- Host
Ani u mě se nic nerozhazuje, budeš mít problém někde jinde..
-
Me taky nic nerozhazuje
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
-
- Senior uživatel
také potvrzuji.. je to super, takovou aplikaci jsem hledal
Mě zezačátku tato aplikace také rozhazovala ikony ale bylo to způsobeno tím že jsem omylem nechal ve Winterboardu aktivní dvě témátka najednou. Po odhalení této chyby vše šlape 100%ně.
-
- Klub čistého iOS
Mohli byste mi poradit, jak ten Five Icon Dock rozchodit? Nainstaloval jsem ho, restartoval, ale nic se nedeje a nikde v nastaveni ani nikde jinde nemuzu k teto utilitce najit nastaveni
To to na 2.1 FW nejede?

-
Po nainstalovani staci:
Podrzat na nejakej ikonke dlhsie prst, ikonky sa roztrasu a potom uz len pretiahnes app, ktory chces mat v doku do doku
To je vsetko, nic sa nenastavuje, je to velmi jednoduche.
Podrzat na nejakej ikonke dlhsie prst, ikonky sa roztrasu a potom uz len pretiahnes app, ktory chces mat v doku do doku

To je vsetko, nic sa nenastavuje, je to velmi jednoduche.
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
-
- Klub čistého iOS
Diky moc, je to vazne easy:) ja s tim zapasil, restartoval Ip, reinstaloval app a pritom stacilo jen tohle. Jeste jednou diky
já mám taky pět ickon v docku, bez toho abych tam měl tu pátou ikonku bych byl jako bez ruky.už jsem si nato hrozně zvyknul:) vše šlape, doporučuju
Nechapem...Isiel som si cez Cydiu stiahnut a nainstalovat five icon dock ...a zrazu mi to vyhodilo ze ci chcem Reinstall ....a potom som zistil ze to mam uz v telefone...ale neviem ako sa to tam dostalo...hm ? neviete niekto ? nemoze to byt uz fo FW ?
-
Myslim, ze je to nepodstatna otazka. Mas to tam? Mas. Tak to pouzij a je to. Nikto nebue rozmyslat za Teba, ze ci si sa pomylil a uz to tam nainstaloval alebo co.
Be caraful
Be caraful
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
Mam five dock icons ale tu poatu ikonu mi tam nexce zachytit. Co s tym?
-
- Senior uživatel
Mám stejný problém o kterém se zde píše a to, že po každém vypnutí a zapnutí telefonu, či po restartu springboardu se mi totálně rozhodí ikony. Zkoušel jsem už vše, kontroloval, zda nemám zatrnuto více témat, ale nic, je to na prd. Je ještě jiná možnost kromě Five Icon Docks a Kate, jak docílit 5 ikon v docku? Popřípadě nemáte nějaký nápad,čím by mohly být způsobeny problémy s rozhazováním ikon. Děkuji 

iPhone 4S, 16GB White, T-Mobile CZ, iOS 6
Jina aplikace bohuzel neni. Tato funguje spolehlive uz jak dlouho. Skus ji dat pryc a znovu nainstalovat. Ja ji pouzival i na 1 generaci a zadny problem jse nikdy nemel.
-
- Senior uživatel
I to jsem zkoušel a několikrát, ale bohužel vždy to samé, nahraju Five Icon, zkusím třeba vypnou a zapnout iP a všechny ikony jsou rozhozené, totéž při pouhém restartu springboardu
.

-
- Senior uživatel
Ne už jsem zkoušel dát "do pryč" i zaškrtnutí tématka pro baterii, zkoušl jsem jestli to nemohou způsobovat ikony skryté pomocí Poof, ale nic. Ještě zkusím jestli by to udělalo i u jiného themes.
-
- Senior uživatel
Tak teď jsem to vyzkoušel a už po pouhém odškrtnutí tématka a návratu do springboardu, kde by mělo být defaultní téma jsou ikony v něm rozhozeny. Pak jsem zkusil zaškrtnout některé z jiných témat a po jejích najetí ikony opět jinde než předtím. Prostě při každém restartu je znovu a znovu rozhodí.
EDIT:
Ještě zkusím odinstalovat a pak znovu nainstalovat winterboard, jestli nemůže být problém v něm......
EDIT2:
Tak nepomohlo i po deinstalaci winterboard Five Icon Docks neustále přehazoval ikony při každém restartu
pocuj pouzivaj funkciu EDIT na editovanie svojich prispevkov lebo ti ich budem mazat! dodo
EDIT:
Ještě zkusím odinstalovat a pak znovu nainstalovat winterboard, jestli nemůže být problém v něm......

EDIT2:
Tak nepomohlo i po deinstalaci winterboard Five Icon Docks neustále přehazoval ikony při každém restartu

pocuj pouzivaj funkciu EDIT na editovanie svojich prispevkov lebo ti ich budem mazat! dodo
-
- Senior uživatel
Almi: nepostuj dva príspevky po sebe ale edituj svoj príspevok ak je posledný. nabudúce to urob tak,ako som to pre tentokrát urobil za teba. na budúce takéto príspevky mažeme.
No ale přeinstalovávat kvůli tomu celý FW, to se mi nechce, asi to zatím vyřeším 4 ikonami v docku
)
EDIT: Tak jsem celou situaci vyřešil instalaci utilitky "KATE". Nyní je v novoroční akci za 22$, ale bez omezení !!! Normálně je za tu cenu na 6 měsíců. Je to dost, ale vyřešilo to mé problémy, které mi jednoznačně způsobovala aplikace Five Icon Docks, která mi rozhazovala ikony. Nyní vše šlape super a KATE naprosto nez problému !
No ale přeinstalovávat kvůli tomu celý FW, to se mi nechce, asi to zatím vyřeším 4 ikonami v docku

EDIT: Tak jsem celou situaci vyřešil instalaci utilitky "KATE". Nyní je v novoroční akci za 22$, ale bez omezení !!! Normálně je za tu cenu na 6 měsíců. Je to dost, ale vyřešilo to mé problémy, které mi jednoznačně způsobovala aplikace Five Icon Docks, která mi rozhazovala ikony. Nyní vše šlape super a KATE naprosto nez problému !
-
- Host