potřebuji poradit - v iPhone12Pro mám asi 1200 kontaktů, vidím je i na svém iCloudu ve Win10. Dřív jsem je měl i v Outlooku, ale musel jsem teď přeinstalovat PC (Win10) a všechnu poštu mám přes Outlook, tak tam kontakty potřebuju synchronizovat s iCloud ( iPhone )
Zkoušel jsem:
- klasiku přes iTunes - tam je sice "Synchronizovat kontakty", ale nefunguje - kontakty se mi tam nepřesunou - viz screen 1

- na Google jsem našel, že mám na iCloudu načíst všechny kontakty a "Exportovat soubor Card.." ve formátu .vcf - to jsem udělal, ale vžy tam byl jen jeden - první kontakt na seznamu - pokud by se načetly a vyexportovaly všechny, bylo by to OK, ale i když načtu všechny, exportuje se jen jeden
Pak už importem do Outlooku není problém

Má prosím někdo nápad, jak to tam dostat? Jde o to, že když píšu e-mail v Outlook, nabídl mě hned e-mail, teď ne, musím pracně hledat jeho mejlovou adresu.
Pozn.:
Zajímavé je i to, že NOVÝ kontakt, který si vytvořím v iPhone, se mi HNED objeví i v Outlooku. Ale přepisovat 1200 kontaktů nebudu, pokud mi chce dát někdo takovou radu....

Moc děkuji za pomoc. atyp