Re: Nový iPhone 4 v ČR v pátek 27.8.
-
- iPhone expert
Re: Nový iPhone 4 v ČR v pátek 27.8.
No ale pulnocni prodej zahajuje jen na par pobockach, kde samozrejmne budou dostatecne zasobeni. Jak to bude s dalsima pobockame je otazkou. Snad to nejak zvladnou pokryt
).

---
iPhone 7
iPad Mini Retina / iPad Pro 9.7" + Apple Pencil
Macbook Pro 13" 2017
iMac 21.5" late 2012
Apple Watch 3 Sport 42mm
iPhone 7
Macbook Pro 13" 2017
iMac 21.5" late 2012
Apple Watch 3 Sport 42mm
-
- iPhone expert
Re: Nový iPhone 4 v ČR v pátek 27.8. - ceny v prvním příspěvku
To Maximus: Placas tu nesmysly. Budou prodavat na 2 pobockach. V Praze a Brne. A 32GB verze podle vyjadreni pani z infolinky, s kterou jsem resil za kolik nam je do firmy dodaji, nejsou a nevi kdy budou.
---
iPhone 7
Macbook Pro 13" 2017
iMac 21.5" late 2012
Apple Watch 3 Sport 42mm
iPhone 7
Macbook Pro 13" 2017
iMac 21.5" late 2012
Apple Watch 3 Sport 42mm
-
- Klub čistého iOS
Nezapomente, ze kdo prijde v cervenym, tak ma podle mailu prednostni pokladnu:D Takze kdo chce 32GB, mel by radej prijit v cervenym:) Ja zatim porad rozmyslim co vzit, ted mam v iP zaplnene 4GB, ale treba se vrhnu na tvorbu filmu v HD pres iMovie a 16GB pak nebude stacit:D Tohle jeste rozmyslim ve fronte, beru vetsi hotovost a uvidi se:)
-
- Senior uživatel
DD_ píše:To Maximus: Placas tu nesmysly. Budou prodavat na 2 pobockach. V Praze a Brne. A 32GB verze podle vyjadreni pani z infolinky, s kterou jsem resil za kolik nam je do firmy dodaji, nejsou a nevi kdy budou.
No tak myslel jsem v praze...
A vám do neprodaj do firmy, ptž neví, kdy jich dost budou mít, ale když si přijdeš na prodejnu, dostaneš jich třeba 50... (teda jestli to u nás taky není omezený na 2 kusy na osobu
iPhone 3G 8GB 2.1 Quickpwned->2.2 Sn0w unlock->3.0 Ultrasn0w Unlock->3.1.2 Ra1n Unlock->prodán
iP 4 Konečně doma!!
iPad 2 16 GB WiFi White 7.0
Povolení Multitasking gest na iPadu bez JB a přes Windows
iP 4 Konečně doma!!
-
- iPhone expert
Aha, já myslel ze telefonní operátor ho měl mít od předchozí půlnoci.
Jestli dneska nebude na Václaváku 32GB verze, tak je vynesu v zubech, předpokládám že "červených"
Jestli dneska nebude na Václaváku 32GB verze, tak je vynesu v zubech, předpokládám že "červených"

::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
-
- Starý pes fóra :)
To ano,ale pak myslim,ze zas zavreli a az dneska v noci bude premiera zahajeni prodej i4 na Vaclavske namesti .
Nakonec skončím na Václaváku taky, ale u O2. Vybral jsem si docela vhodný tarif, a budu ho mít za 16k, což jde
(32GB)
Ale předpokládám, že více lidí bude u Vodafonu, když to tam nabízejí bez závazku.

Ale předpokládám, že více lidí bude u Vodafonu, když to tam nabízejí bez závazku.
Doufam že půjde co nejvíc lidí k Vodafonu aby toho u O2 co nejvíc zbylo
. Myslíte že když vlezu do modrýho igelitu s průhlednejma bublinama tak mi daj slevu? Asi ne co?

-
- Administrator
Půlnoční prodej iPhone 4
Kdo a kam se chystáte?
Vodafone - Praha - Václavské náměstí
Vodafone - Brno - Masarykova ulice
O2 - Praha - Václavské náměstí
Zde můžete psát průběžné informace z místa.
Pridal jsem anketu.jackie
Vodafone - Praha - Václavské náměstí
Vodafone - Brno - Masarykova ulice
O2 - Praha - Václavské náměstí
Zde můžete psát průběžné informace z místa.
Pridal jsem anketu.jackie
-
- Host
Re: Půlnoční prodej iPhone 4
Vodafone Praha
iPhone 3G > iPhone 4 > iPhone 5 > iPhone 6 > iPhone 6s > iPhone 7 Plus
iPad 2 3G > iPad Air 2 LTE
iPod touch > iPod classic > iPod shuffle
-
- Klub čistého iOS
Tak hned jak budete vědět jaký je tam FW, písněte to.

-
- Klub čistého iOS
ještě bych tam bral výběr eshop pro přehled jestli to je možné

-
- Pokročilý uživatel
Nema niekto informaciu ako dlho taky polnocny predaj trva (konkretne u O2)? Ja totizto asi nestiham prist rovno o polnoci, ale dajme tomu na taku 1:00. Ci to ma zmysel, alebo sa mam nato radsej vykaslat? Mam taky pocit ze som niekde videl ze to bude od 0:00 do 2:00, ale netusim kde a uz to ani najst nemozem.
-
- Senior uživatel
Taky bych dal možnost že pro něj vůbec nejdu .. Člověk pak neví, jestli to tu lidi jen přehlížej, nebo jestli o tom ví a nejdou tam
Taky Voda-Pha
Taky Voda-Pha
Naposledy upravil(a) Maximus-CZ dne čtv srp 26, 2010 4:31 pm, celkem upraveno 1 x.
iPhone 3G 8GB 2.1 Quickpwned->2.2 Sn0w unlock->3.0 Ultrasn0w Unlock->3.1.2 Ra1n Unlock->prodán
iP 4 Konečně doma!!
iP 4 Konečně doma!!
-
- Host
třeba admina nezajímá eshop ani že nikdo nikam nejde, jen statistika pokrytí nočních prodejen 
btw: Vodafone - Praha

btw: Vodafone - Praha
-
- Host
vodafone praha a cervene osaceni 

-
to vám to za toho litra stojí? 

-
- Senior uživatel
Já ti nevím, ale kdybych se chtěl uvázat, tak vzít si na sebe červenou košili, co nosím i normálně a dostat za to litr?
Pro mě jako studenta, co si za měsíc prázdnin vydělám 10 tisíc na brigádě... Jo, Mě by to teda za ten litr stálo..
Pro mě jako studenta, co si za měsíc prázdnin vydělám 10 tisíc na brigádě... Jo, Mě by to teda za ten litr stálo..
iP 4 Konečně doma!!
iP 4 Konečně doma!!
-
- Senior uživatel
pe.kova ako moze niekto nieco taketo napisat, 1000KC len tak lebo prides v cervenom je pre teba nic ? mozno to pre teba pride ako cerveny šašo za liter, ale preco takto neprist, neusetrit a nebyt uprednostneny v pokladni ? myslim ze liter je za takuto vec az prehnane dobry darcek..
Upřednostněný u pokladny je hovadina.. Ale ušetřit 1000 Kč by mělo stát za to každému.. i bohatému..
-
- Host
Já tedy jdu také v červené... bo je to v noci, jinak bych váhal. Ale obávám se, že přednostní pokladny budou ty druhé, páč tam v červeném asi budou všici.
-
- Senior uživatel
No, já tam červenej nejdu, ptž jdu pro nedotovanej
iP 4 Konečně doma!!
iP 4 Konečně doma!!
To mi chcete říct, že když tam budu stát od 11 a čekat.. tak mě pak stejně všichni v červenym předběhnou? to je snad hovadina...
-
no,nejspis je to tak.
Prodejce přece ale nemůže přednostně obsluhovat někoho jen proto, že je v červeném... to se budu prát 

Ale nezapomente, ze je psano "v cervene od hlavy az k pate", takze nejenom kosili, ale i kalhoty a BOTY ! Aby jste pak nekoukali, ze vas za bile tenisky vyvedou .... 
Jinak bych se nebal, vetsi fronta bude u te"prednostni"pokladny, u te normalni to bude urcite odsejpat rychleji.

Jinak bych se nebal, vetsi fronta bude u te"prednostni"pokladny, u te normalni to bude urcite odsejpat rychleji.

Naposledy upravil(a) Juramac dne čtv srp 26, 2010 5:40 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Host
Nebudeš tomu věřit, ale na letišti Tě také předběhnou ti, co letí první třídou, i když přišli později.
-
Hehe,vazne pujdete v cervenem? 

-
- Klub čistého iOS
Bude to někdo monitorovat a posílat někam fotky ? Jsem zvědavej, ale být tam nemohu.

Ano, ale možná je to tím, že první třída stojí víc než letenka v ekonomy class.. takže já se klidně vsadím, že mé nečervené oblečení bude mít větší hodnotu než tvé červené...
Prochaine píše:Nebudeš tomu věřit, ale na letišti Tě také předběhnou ti, co letí první třídou, i když přišli později.
Já si nemyslím, že tě (násFreddy_cze píše:To mi chcete říct, že když tam budu stát od 11 a čekat.. tak mě pak stejně všichni v červenym předběhnou? to je snad hovadina...

edit: zároveň všichni z nich budou brát dotované telefony, což trvá mnohem déle, takže to není úplná prohra pro nás normálně oblečené

-
hledám nějaké vhodné parkování na praze 1
nevíte jak jsou tam na tom "parkovací hodiny" u václaváku - jako od kolika do kolika?
nevíte jak jsou tam na tom "parkovací hodiny" u václaváku - jako od kolika do kolika?
-
- Senior uživatel
ale ty červený budou všude, né jen na tý svý vyhrazený... Ta vyhrazená bude jako pro VIP, kterou budou moci použít jen ti v červeném. Ale červení budou u všech pokladen...
Docela mě štve, že budu čekat, než se předemnou vyřídí 30 lidí , každej tam bude X minut na sepsání smlouvy, já tam pak přijdu ,vybafnu, že chci nedotovanej 16 GB model a žádný akce, žádný simkarty a prostě nic k tomu, že jen ten iphone, vysázim jim na pult 16 tisíc, čapnu krabici a letim domu
Jinak hned u václaváku je parkoviště, .. když budou chtít 20kč /hodinu, tak to koupim tak do jedný/půl druhý a hotovo
Docela mě štve, že budu čekat, než se předemnou vyřídí 30 lidí , každej tam bude X minut na sepsání smlouvy, já tam pak přijdu ,vybafnu, že chci nedotovanej 16 GB model a žádný akce, žádný simkarty a prostě nic k tomu, že jen ten iphone, vysázim jim na pult 16 tisíc, čapnu krabici a letim domu
Jinak hned u václaváku je parkoviště, .. když budou chtít 20kč /hodinu, tak to koupim tak do jedný/půl druhý a hotovo
Naposledy upravil(a) Maximus-CZ dne čtv srp 26, 2010 5:53 pm, celkem upraveno 2 x.
iP 4 Konečně doma!!
iP 4 Konečně doma!!
Maximus-CZ píše:že chci nedotovanej 16 GB model a žádný akce, žádný simkarty a prostě nic k tomu, že jen ten iphone, vysázim jim na pult 16 tisíc, čapnu krabici a letim domu
Přesně tohle tam jdu udělat taky

-
- Klub čistého iOS
pe.kova píše:hledám nějaké vhodné parkování na praze 1
Parkování v Kotvě hodina 20,-Kč

Koukám, že hodně lidí jde na václavák.. jdu sám.. tak mě tam nějak najděte a aspoň pokecáme..
ať se nenudím 

Malá rekapitulace:
1. Červeňáci kteří nejsou 2 roky u operátora žádnou slevu nedostanou.
2. Červeňáci budou mít vyhrazenu jednu kasu, takže ostatní budou moct předběhnout, ale pravděpodobně jich moc nebude - takže to všem bude asi fuk.
3. Tady nejsme v americe a pokud si v Apple nebo Vodafone nenajmuli nějaký kompars, velké davy tam nečekejte.
1. Červeňáci kteří nejsou 2 roky u operátora žádnou slevu nedostanou.
2. Červeňáci budou mít vyhrazenu jednu kasu, takže ostatní budou moct předběhnout, ale pravděpodobně jich moc nebude - takže to všem bude asi fuk.
3. Tady nejsme v americe a pokud si v Apple nebo Vodafone nenajmuli nějaký kompars, velké davy tam nečekejte.
Naposledy upravil(a) Zahradník dne čtv srp 26, 2010 6:06 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Senior uživatel
myslím, že kdokoliv tam přijde a trochu nahlas řekne "iPhone fórum?", tak se k tobě hned přihlásí kopa lidí
iP 4 Konečně doma!!
iP 4 Konečně doma!!